S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
neporadím, ale přivítám Tě v klubu vyfoukaných vlasů....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Casem se stejne nauci jezdit v ksiltovce, az se poprve fest spali od slunicka
https://www.youtube.com/watch?v=2WKUFZsD5Tk
https://www.youtube.com/watch?v=2WKUFZsD5Tk
A co kšiltovka a vítr při rychlejší jízdě? Jak to jde dohromady?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zalezi i na konkretnim aute, ja mam po sundani hardtopu spis targu, nefuci tam tak brutalne. Nejak do 200 mne to ksiltovku nesfouklo , ale takova rychlost oben ohne uz je peklo a ne pekny zazitek.
Já se střechou důle jezdím max kilošede, mno kiloosmdesát, v kšiltoffce a nima problema, ani náznak sfoukávání
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kšiltofku jsem nasadil do Velorexa hned první den, s tím mě nedoběhnete
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.: pěkná volba, bohužel neporadím. Mi přijde že tyhle auta se kupují spíš přes známý - je jich jak šafránu.
Ad. kšiltofka: se s tím nějak moc pářete, ani v 200 gps žádný problém. Jinak jsem zkoušel v jaký konfiguraci oken mi tam fouká minimálně a zjistil jsem, že když je střecha dole tak stačí vytáhnout okno u spolujezdce a řidičovo nechat komplet dole a pak je to pro řidiče super.
Ad. kšiltofka: se s tím nějak moc pářete, ani v 200 gps žádný problém. Jinak jsem zkoušel v jaký konfiguraci oken mi tam fouká minimálně a zjistil jsem, že když je střecha dole tak stačí vytáhnout okno u spolujezdce a řidičovo nechat komplet dole a pak je to pro řidiče super.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ta navigace je kruta , jinak fajnovy auto
Není to sice NC ale velmi slušné NA, které je bezprostřednější a do budoucna na něm neproděláš ani kačku
forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=4508
forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=4508
Poslal jsem prodejci zprávu, tak snad se zítra ozve, o víkendu bych chtěl jezdit, jestli se teda nějak rozumně dohodneme...
Se Smartem jsem jezdil se staženou střechou 160 omezených, v autě bylo ticho jak v Maybachu
Se Smartem jsem jezdil se staženou střechou 160 omezených, v autě bylo ticho jak v Maybachu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3