Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od bloody cardinal »

chodník prázdný, není co řešit, jel bych na kole tam, lepší než zavazet v cestě. Tahle cesta v Rožnově (nepletu-li se?) je navíc celkem úzká.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ty piráte, koliks kolem teho valašského technického múzea jel? to nebyla padesátka ani omylem.... ;)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

btw, v parku vlevo sice je zákaz, ale ještě o kousek vlevo po nábřeží vede čerstvě vyasfaltovaná kyklostezka...
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

re cyklostezka: není to až takový kousek a i ta trasa nemusí plně vyhovovat - záleží odkud kam jedeš.
re chodník: tam s kolem nemáš co dělat.
Pravda vyděsí
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

pavproch píše:ty piráte, koliks kolem teho valašského technického múzea jel? to nebyla padesátka ani omylem.... ;)
náhodou jel :D od té doby, co jsem byl dvakrát vykoštěn, si zapínám ve městě omezovač na 55 tacho a šetřím na AR :D

brus: když jezdí vedle sebe, očividně jim porušování předpisů problém nedělá, tak nevím proč by je nemohli porušovat tímto zdravému rozumu neodporujícím způsobem ;-).

Pokud jedeš od eroplánu/od koruny (nevím odkud jinud by mohli jet), tak najedeš na cyklo a buď chceš jet na záhumení = odpojíš se u janíkovky a přijedeš přímo ke křižovatce u hasičárny a nebo jedeš na náměstí a odpojíš se u zušky (pro ty opačně jedoucí obrácený postup). Vzdálenostně to je rozdíl prd. A je to bez porušení jediného předpisu a s použitím mozku :-).
Rychlost zabíjí!
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

aikoN píše:
... šetřím na AR :D ...
taky :D
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Aikon: a jak budeš řešit laser používaný místní MP i v okolních vesnicích?

ten můj avatar je fakt hnus, já se narodit s takovým ksichtem, tak asi zajdu za nějakým myslivcem ať mě radši utratí. Se na to nemůžu dívat... buď to změním, nebo nebudu nic psát, abych náhodou ještě někomu nezpůsobil nějakou psychickou újmu.
Pravda vyděsí
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Buď tak, že koupím AR s upozorněním na změření - a pak třeba odbočím (vašutovci jsou většinou blbí a nechávají tam hodně únikových cest :D ) a nebo klasicky ty antilasery. Na to se ještě musím podívat, moc jsem o tom nečetl.
Rychlost zabíjí!
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

dnešní postřeh: ta probíraná silnice je značená jako cyklostezka :-) jakože tamtudy vede cyklostezka
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@brus ref avatar: :D

btw, byls někde? já f pátek večur, fčera i neska a zas mám prtel jak tatarák.... fčera sem se nasrááál, jaxem vyšmatlal na hřeben ze soláně na bumbálku, taxem zistil, že proti mně jezdí bandy závodních kokotů s číslama na řidítkách, naštěstí je tam dost cest pod hřebenem až na Vysokou, kde sem byl sám.... zato neska to byla paráda - po kyklostezce na haute bečva, u valašky nahoru an kudlačenu, kladnatou a dál celý hřeben kozích hřebenů tam a i zpět (po jedné i druhé straně) a za celý tři hodiny funění sem potkal akorát jednaho podobnýho pošuka jako sem já.... taky nesl bajka lesem přes vývraty.... :D
Odpovědět