Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Potkal jsem ted na d2 na klasickym miste pred hranicema hlidku s dalekohledem a modrym starym mondeem, geberace st220. Wtf?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
MP Uherský Ostroh
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Na I/56 u odbočky na Hodoňovice se minulý týden objevily cedule informující o měření rychlosti. Víte o tom něco?
Imho je to výplod nějaké obecní nicky, ale pro jistotu se ptám.
Žádný ohon s laserem/trojnožka/kamera tam vidět nejsou. AR je také v klidu.
V Zápisu ze schůze Komise pro dopravu a bezpečnost (8. 3. 2017) je pouze uvedeno, že chtějí měřit v obci, ale to se předpokládám netýká I/56.
Víte o tom něco?
V Zápisu ze schůze Komise pro dopravu a bezpečnost (8. 3. 2017) je pouze uvedeno, že chtějí měřit v obci, ale to se předpokládám netýká I/56.
Víte o tom něco?
2.9T RWD
Chtějí radar nacpat do svodidla, ale kdy to bude?...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To jako fakt? Jezdim tam min 2x denne, tak me to moc netesi...
Je nekde vice info?
Je nekde vice info?
2.9T RWD
Dyž sem si to fčera večer přečet, tak mi teda fest zatrnulo i spaní mi to narušilo (stejně nemožu spať... ).... sem se totiž tama fčera odpoledne prořítil v závěsu za tím mustangem nadpředpisově a dokonce si té cedula ani nevšim....HondaMan píše:Na I/56 u odbočky na Hodoňovice se minulý týden objevily cedule informující o měření rychlosti. Víte o tom něco?
Víte o tom něco?
(Paní v podpalubí taky ani necekla)
Neska sem tama jel znova, měl čas, taxem to tam projel asi 5x oběma směrama (aji odbočil do Hodoňovic i ke Svobodovi, paní v podpalubí zase ticho - mám ale K vypnutý kvůli FP, on mám jen laser a Ka) ale opravdu sem tam nikde nic, co by vypadalo jako měřidlo rychlosti neviděl.... navíc ta značka o měření podle mě nemá správný formát, je nějaká malá, na silnici I. tř by měla být větší.... při jednom průjezdu tam dokonce stáli Paši pod majákama a vyhlíželi pyráthy....
Tak nevím, esli sem slepý a něco přijde nebo nejse slepý a nic nepřijde.... Esli přijde, dobře mi tak.
Nicméně díky za upozornění, odfčíl slibuju jako jiskra jasná, že tama budu jezdit v limitu.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jsem tama včera mustangem jel a značek jsem si všiml, ale nějak jsem nad nima nepřemýšlel. Ale myslím, že jsi to, PP, nebyl, protože se na mě určitě nikdo nelepil.
Pravda vyděsí
Tos byl Ty? Já měl zato že máte modrý hardtop, ne červený softop.... (Viz vlákno o VIP SPZ)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.