Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od ultima ratio »

Já koupil kolo asi před rokem bez dokladů za 15000 Kč na inzerát. Tohle bych koupil za takovou cenu také.
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

jak sem tady hřímal ohledně jízdy po silnici místo po souběžně vedoucí cyklostezce, tak pokračuju - cyklisti, co KURVA vede některé z vás k tomu, abyste nerespektovali červenou na semaforech?? 8-x
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Nechápu, proč na ně troubil, od vychovávání tu jsou policajti a ne řidiči. Dobře mu to troubení ale oplatil vodou z láhve. :))
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

Neni co dodat . .
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Selhaly mu brzdy, to se stává, není to pak ani přestupek, pouze technická závada. :ymparty:

Jinak ty semafory jsou pro cyklistu jedoucím v předkloněné závodní poloze na silničním kole moc vysoko, já je také moc nesleduji, musel bych moc zvedat hlavu, koukám se raději před sebe než nad sebe, sleduji kvalitu asfaltu a vyhýbám se dírám a kanálům, to je tak jediné, co v té rychlosti stačím dělat a ostatní řidiči na mě musejí brát ohled.
nzg
Autoškolák

Příspěvek od nzg »

pavproch píše:hele, vem si třeba mně: když všici jedou na radhošť (beskyd bike), tak já jedu na Bystřice.... a sem tam sám, takže.... dybych měl takovoudle čórku, tak fpoho.... pro šťouraly: žádnou čórku nemám, ke výmu bajku mám řádnou fakturu aji záručák... :D
a servisujes si tu hypotetickou corku take sam? Servisak by to mel poznat...
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

ultima ratio píše:Nechápu, proč na ně troubil, od vychovávání tu jsou policajti a ne řidiči. Dobře mu to troubení ale oplatil vodou z láhve. :))
já jsem nikoho nevychovával, já jsem dával najevo svůj nesouhlas. Atak vodou z flašky mi ale přišel naprosto směšný :)
ultima ratio píše:...
Jinak ty semafory jsou pro cyklistu jedoucím v předkloněné závodní poloze na silničním kole moc vysoko, já je také moc nesleduji, musel bych moc zvedat hlavu, koukám se raději před sebe než nad sebe, sleduji kvalitu asfaltu a vyhýbám se dírám a kanálům, to je tak jediné, co v té rychlosti stačím dělat a ostatní řidiči na mě musejí brát ohled.
tak to seš buď stejný zmrd, nebo tohle píšeš jen mi na zlost. Btw. ti dva, co jsem je potkal, byli oba na mtb.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Já psal o tom na videu a ten má silniční kolo s beranama.
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

V parku vlevo cestičky, vpravo chodník, a stejně budou cyklomrdi a koloběžkáři zavazet na cestě :ymtongue:

Rychlost zabíjí!
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

no tak vlevo v parku je zákaz na kole, to vpravo je chodník, tam na kole nesmíš a za chodníkem je parkoviště, jehož vjezd je na závoru.
Pravda vyděsí
Odpovědět