Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
uvádím to spíš proto, že je evidentně nutné být ostražitý i na silnicích kde chcíp pes
jo dneska byli nějací aktivní, ale velmi jsem se nasmál, když s plnou parádou vyrazili za pirátem, co se otáčel na semaforech do garáže a zastavila je závora v garáži a pasivní obsluha, takže blikali blikali za závorou a pirát jim mezitím zmizel v hloubi garáží, nakonec rezignovali a zase vycouvali
MP Veselí nad Moravou s PL3 z auta
ráno na vjezdu do obce
před obědem na výjezdu z obce
ráno na vjezdu do obce
před obědem na výjezdu z obce
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Ale to je něpekné škaredá místo! Ale tak nějak mě nepřekvapuje, že si to tam vybrali na laser párty.řidičBOB píše:A před Slavkovem vítal řidiče ještě laser
Na té 70 jsou s tím laserem snad denně....pokaždé co jedu tak tam jsou a vždy s pirátem....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Mezi Táborem a Chýnovem řádila O3 7C4 7584
Směr Tábor cca 10h dopoledne Směr Humpolec cca 18h diskoška ON Nevím co mi to Mobius dělá, ale poslední dobou nejdou přečíst ani SPZky :/ Jestli ono to nebude tím vyhřívaným sklem..
Směr Tábor cca 10h dopoledne Směr Humpolec cca 18h diskoška ON Nevím co mi to Mobius dělá, ale poslední dobou nejdou přečíst ani SPZky :/ Jestli ono to nebude tím vyhřívaným sklem..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se činili - to se jim musí nechat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
oxik: Jojo, ta se tady nezastaví, celý okres Tábor.
Narozdíl od Superba a Mondea, které jsou taky v provozu, ale nejčastěji je člověk potká na obou koncích D3...
Narozdíl od Superba a Mondea, které jsou taky v provozu, ale nejčastěji je člověk potká na obou koncích D3...
jj, supa jsem potkal hned na nájezdu na D3 z ČB před týdnem, jsou docela aktivní Mondeo občas taky potkám, ale divím se, že ještě jezdí při svém stáří