WAZE

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: WAZE

Příspěvek od řidičBOB »

...kdybys jel přes JS a Barr most, to by byla jiná. Ale D0 je v oukeji - 3 ks tam a 3 ks z5.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Stepan píše:Nemám zrovna velký income, proto i očekávání pokut za několik tisíc korun je pro mě zásadní zpráva :-\
Doporučuji si k Vánocům napsat Ježíškovi o Genevo s doživotní aktualizací databází. To může ušetřit spoustu peněz, pokud často jezdíš......
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

O genovu jsem přemýšlel, nicméně jsem naznal, že když už ochranu, tak kompletní a laser je zcela mimo moje finanční možnosti. Možná bych si mohl napsat o to auto po bondovi ;))
Většinu km jezdím služebními auty v práci, která během dne dle potřeby střídám a z neustálého přenášení bych se asi brzo zastřelil, navíc na to prostě neni čas %-(
Takže zatím jenom na WAZE a uvidíme až zbohatnu. Ikdyž v tý době už auta budou mít zabudovaný omezovač a překračovat ani nepůjde :-??
E: Jinak počet zaplacený pokut za rychlost zatím 0, vždycky to nějak vyšlo. Uvidíme, až budu mít řidičák dýl než rok a najeto víc jak 45k :ympeace:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

řidičBOB píše:...kdybys jel přes JS a Barr most, to by byla jiná. Ale D0 je v oukeji - 3 ks tam a 3 ks z5.
3? Já vím o obou tunelech, kde je ten třetí? Myslíš tu 50 u přechodu kousek před letištěm?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Niekomu napadlo rozkopat v piatok R1 medzi Trnavou a Nitrou...waze mi ale krasne usetril aspon polhodku :ymhug:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Dneska mě WAZE stáhlo z D1 kvůli koloně, tahalo mě půl hodiny po všech čertech kolem Divišova, jednoho kance jsem skoro nedobrzdil a druhý mi proběhl za autem v rámci desítek centimetrů. A po tom všem mě navedla zpátky na D1, která po zařazení už jela plynule 120-130. Za mě spokojenost :ymhug:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Kdyby to někdo nezaznamenal, tak D1 Brno-Vyškov je teď jeden pruh díky stavbě hned za Brnem, od včerejška.
Je to plánováno asi na týden cca orientačně, nevím přesně.
Včera jsem sjížděl v místě, kde se sjíždí na Blavu, ale tedy jel jsem opačným směrem dle WAZE do Brna a vyjel jsem výpadovkou z Brna-Jih
Předpokládám, že tam stačí hustější provoz (nehoda) a bude i ten sjezd na Blavu zacpaný a jistější sjíždět o sjezd dříve (na Vídeň ale tedy opačně, Brno-Centrum) a mělo by to být i rychlejší.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Já doufám, že jsem včera nenaučil Waze nějakou novou cestu - na D1 směr Praha tuším kolem 50. kilometru se objevila kolona, protože tam hořelo auto (bohužel jsem do té kolony vjel, zrovna to říkali i v rádiu), byl jsem zrovna u začátku omezení, byl tam nějaký sjezd pro stavbu, tak jsem sjel na polňačku a hurá na okresky. Chvíli jsem jel ve štrůdlu aut (asi sjížděla uzavřeným sjezdem) a pak mě Waze poslal na nějaké trojky a tam už jsem byl sám (ale kvalita povrchu tomu odpovídala).

V Německu jsem pak po tankování musel killnout nejdřív Waze a pak restartovat celý telefon, měl jsem ve Waze černou obrazovku (ale na pozadí to nějak jelo, protože ubývaly kilometry ke sjezdu), divný bug.
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Obrázek
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Odpovědět