Jo buď tady nebo hned po kopcem z Kdyně, to oni rádiřidičBOB píše:Kousek před Domažlicemi
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Dnes na Uherskohradišťsku proběhla DBA zaměřena na rychlost...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
1982
Naposledy upravil(a) VS* dne pon 26 čer 10:48, celkem upraveno 1 x.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
200 lítali akorát řidiči Tater 613 a těm si stejně nikdo pokutu nedovolil dát
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jezdily ještě 603.řidičBOB píše:200 lítali akorát řidiči Tater 613 a těm si stejně nikdo pokutu nedovolil dát
No ale v té době jsem zažil ještě neomezenou rychlost, ve vesnici 60 km/h a 22,00 až 6,00 to neplatilo.
To se to jezdilo, akorát ta auta byla nějaká pomalá
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Jo ještě jsem si vzpomněl na legrácku, kterou jsme udělali. Možná někdo pamatuje plynové teplomety s parabolickou odraznou plochou a uprostřed byla spirála.
To jsme ve vesnici dali na zídku. To byla psina, jak všichni brzdili
To jsme ve vesnici dali na zídku. To byla psina, jak všichni brzdili
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- GeneHawkins
- Letec
23-5Beny9700 píše:Jezdily ještě 603.řidičBOB píše:200 lítali akorát řidiči Tater 613 a těm si stejně nikdo pokutu nedovolil dát
No ale v té době jsem zažil ještě neomezenou rychlost, ve vesnici 60 km/h a 22,00 až 6,00 to neplatilo.
a normal byl za kačku sedumdesát, special za dvě dest a supr za dvě pade.....Beny9700 píše:Jezdily ještě 603.řidičBOB píše:200 lítali akorát řidiči Tater 613 a těm si stejně nikdo pokutu nedovolil dát
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Svět se v prdel obrací. PP s nostalgií vzpomíná na komunismus.
kde tam vidíš nostalgii?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.