Právní oříšky v dopravě a jejich řešení
Moderátor: řidičBOB
Re: Právní oříšky v dopravě a jejich řešení
Podla streetview to naozaj vyzera ako jedna krizovatka, hlavne z pohladu z vedlajsej cesty a aj z pohladu zo satelitu.
Po nahlédnutí na mapu je to jedna křižovatka a SUP neměl přednost.
Bohužel je dost častý nešvar, že si lidi myslí, že "už jsem najel na hlavní, tak mám přednost".
Bohužel je dost častý nešvar, že si lidi myslí, že "už jsem najel na hlavní, tak mám přednost".
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo - tohle je pekelný argument!EL_XEL píše:"už jsem najel na hlavní, tak mám přednost".
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
- GeneHawkins
- Letec
BOBe?GeneHawkins píše:Jak koresponduje zjišťování neoprávněně parkujících espézetek soukromými subjekty s případy, kdy soudy přikazovali vlastnictví (či snad alespoň nájem) radarů obcím, aby byly směroplatné?http://www.dotyk.cz/komentare/proc-se-u ... 61120.html... na novém projektu pražských parkovacích zón, kde bylo vše včetně skenování parkujících automobilů hlavním městem svěřeno privátním subjektům, často i pochybným.
http://www.dotyk.cz/publicistika/kam-te ... 61018.html
Mimochodem, v Brně s velkou pompou otevřeli nový parkovací dům "Domini Park". On je to ve skutečnosti slušně udělaný parkovací dům s dobrou polohou. Bohužel, nějaký šulda tam dal na vjezd tuhle značku:
Už jsem psal na Brněnské komunikace, jestli to myslí vážně, ale zatím se mi neozvali (asi netuší, že pro ně stošestka platí taky). Navíc nevím, jaký status má ten parkovací dům, protože vjezd s čímkoliv větším než Fabia je de iure jednobodový přestupek.
Už jsem psal na Brněnské komunikace, jestli to myslí vážně, ale zatím se mi neozvali (asi netuší, že pro ně stošestka platí taky). Navíc nevím, jaký status má ten parkovací dům, protože vjezd s čímkoliv větším než Fabia je de iure jednobodový přestupek.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jednobodové přestupky byl s novelou zrušeny
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Tys to nepsal krz ty radary? Ty tady píšeš všechno!řidičBOB píše:Já??