![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
WAZE
Moderátor: řidičBOB
Re: WAZE
Nedával jsem ani Lišku do TomToma a nebudu cpát ani zapomenutýho zoufalýho Korce do Waze.
Ohledně kvality navigace s Waze: Moje zkušenost je, že 19 z 20ti jízd je super a jednou to úplně nevyjde. Na druhou stranu ani u té jedné nedobré jízdy se nedozvím, jestli alternativní trasa by v daný okamžik byla opravdu lepší. Naopak dvakrát za poslední měsíc mě Waze protáhla Prahou takovýma dobrýma zkratkama, který by mě ani nenapadly. Takže celkově navigace palec nahoru. Samozřejmě funguje to v místech, kde je dostatečný počet aktivních uživatelů pro jízdní data a správně mapové podklady. Taková navigace po Zakynthosu nebyla špatná, ale po pár dnech to šlo i lépe. Měl jsem podezření, že tam prostě vůbec nejsou rozlišený rychlosti na jednotivých silnicích. Tj. všechny silnice jsou si rovny a vybere se kilometrově nejkratší trasa.
Z nových funkcí ve Waze chválím podporu úsekových měření. Už to není jen dvojice radarů jako dřív.
![Thumbs down :-q](./images/smilies/112.gif)
Ohledně kvality navigace s Waze: Moje zkušenost je, že 19 z 20ti jízd je super a jednou to úplně nevyjde. Na druhou stranu ani u té jedné nedobré jízdy se nedozvím, jestli alternativní trasa by v daný okamžik byla opravdu lepší. Naopak dvakrát za poslední měsíc mě Waze protáhla Prahou takovýma dobrýma zkratkama, který by mě ani nenapadly. Takže celkově navigace palec nahoru. Samozřejmě funguje to v místech, kde je dostatečný počet aktivních uživatelů pro jízdní data a správně mapové podklady. Taková navigace po Zakynthosu nebyla špatná, ale po pár dnech to šlo i lépe. Měl jsem podezření, že tam prostě vůbec nejsou rozlišený rychlosti na jednotivých silnicích. Tj. všechny silnice jsou si rovny a vybere se kilometrově nejkratší trasa.
Z nových funkcí ve Waze chválím podporu úsekových měření. Už to není jen dvojice radarů jako dřív.
to nic není,jedna navi umí i Snoop DogaStepan píše:no já to už pogooglil, akorát mi nepřijde tak známej, aby bylo potřeba jeho hlas cpát do navigace a ještě se tím chlubit.
za to Liškovo "drsně vlevo" na přenosných navigacích tuším TomTom byl jinej úlet
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Proč my ty kozy žerou avatar?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam mam nejakeho Vlastimila a predtym som mal Morgana Freemana...pre neho som bol myslim President of Waze ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Já mám pokyny v AJ. Docela zábavný, jak ženská vyslovuje české názvy.
mapy v applu a jejich čtení cizích názvů je velké peklo.
k tématu: byl jsem v rumunsku a cestou tam jsem párkrát waze zkusil pustit (ipad) a vůbec se to nechtělo rozjet, přihlásit se. Pak jsem trčel několik hodin v koloně a jak jsem se dostal na místo, kde už nemělo smysl se otáčet tak se to rozjelo
No alespoň jsem zjistil, že tam budu ještě dlouho a důvodem je nějaká lokální záplava. Ještěže má phaeton zvedací podvozek, na pumpě jsem pak z mřížek vepředu povytahoval trávu a bylo, felda tam třeba stála utopená a v mondeu, které si to vystálo celou tu dobu přede mnou, tak se přímo u toho rozhodli otočit.
k tématu: byl jsem v rumunsku a cestou tam jsem párkrát waze zkusil pustit (ipad) a vůbec se to nechtělo rozjet, přihlásit se. Pak jsem trčel několik hodin v koloně a jak jsem se dostal na místo, kde už nemělo smysl se otáčet tak se to rozjelo
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Pravda vyděsí