Zkusil to, no. Stížnost na nezákonný postup při silniční kontrole by měla následovat.Stepan píše:Fízl na mě nalítl s otázkou "tak pane řidiči, marihuana byla naposledy kdy?"
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Rychlost zabíjí!
Rozešli jsme se do tří minut bez jakéholiv postihu.
Jsem pragmatik. Když mi nikdo neubližuje, nemíním trávit čas sepisováním stížností. Nekorektní chování mi za to nestojí.
Jsem pragmatik. Když mi nikdo neubližuje, nemíním trávit čas sepisováním stížností. Nekorektní chování mi za to nestojí.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
spíš: já nehulím.. a co vy?aikoN píše:Zkusil to, no. Stížnost na nezákonný postup při silniční kontrole by měla následovat.Stepan píše:Fízl na mě nalítl s otázkou "tak pane řidiči, marihuana byla naposledy kdy?"
dnes to mel hodne v ruce ridic, co couval po stredove care na dalnici pote, co prejel odbocku na olomouc a pokracoval na prerov. takove exponaty by tam meli pro vystrahu povesit. a on fakt nejel treba v odstavnem, ale uprostred.
Pravda vyděsí
Tak to pak jo. Jsem myslel, že tě pak ještě dusil s testem.Stepan píše:Rozešli jsme se do tří minut bez jakéholiv postihu.
Zvlášť když se může o kousek dál normálně na sjezdu otočit.Brus píše:dnes to mel hodne v ruce ridic, co couval po stredove care na dalnici pote, co prejel odbocku na olomouc a pokracoval na prerov. takove exponaty by tam meli pro vystrahu povesit. a on fakt nejel treba v odstavnem, ale uprostred.
Rychlost zabíjí!
No a kdo by mu zaplatil zbytečně projeté palivo?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pevně doufám, že něco takového znamená automaticky papíry v čistírně na půl roku.Brus píše:dnes to mel hodne v ruce ridic, co couval po stredove care na dalnici pote, co prejel odbocku na olomouc a pokracoval na prerov. takove exponaty by tam meli pro vystrahu povesit. a on fakt nejel treba v odstavnem, ale uprostred.
to není na papíry, ale na doktora
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Případně 6 ran do klobouku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz