Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Kus šrotu. Ty woe.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Řidič náklaďáku se asi musel blbě praštit, protože kabinu má netknutou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Možná neměl pás. Auto navíc leží u propustku (nebo jak tomu říkají). Pokud hned po osobáku narazil do něho...
Absence pásu, zní pravděpodobně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/neh ... .seznam.czhonziss píše:Priznejte se, kdo z vas rozstipal Ultimu o strom?
https://www.novinky.cz/clanek/ridic-na- ... tion=krimi
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na místě zastřelit: https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/ridic- ... zpravy_ras
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
To ho fízli sledujou 24/7, že ho zastavili minimálně jedenáctkrát za 3 měsíce?
Velmi neobvyklé; navíc když nejezdí ve vlastním autě, stejně nic nezmůžou, takže celkem nesmyslná aktivita.
A přeplacení byrokradi, kteří by v podobných případech silně nezodpovědných jedinců měli vydávat zákaz řízení maximálně do třech dnů, jsou nesmírně "přetíženi" vydíráním řidičů za virtuální přestupky jako "překročení" rychlosti, kde v drtivé většině případů nedošlo k omezení či ohrožení, natož k jakékoli hmotné škodě.
Velmi neobvyklé; navíc když nejezdí ve vlastním autě, stejně nic nezmůžou, takže celkem nesmyslná aktivita.
A přeplacení byrokradi, kteří by v podobných případech silně nezodpovědných jedinců měli vydávat zákaz řízení maximálně do třech dnů, jsou nesmírně "přetíženi" vydíráním řidičů za virtuální přestupky jako "překročení" rychlosti, kde v drtivé většině případů nedošlo k omezení či ohrožení, natož k jakékoli hmotné škodě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nesledují. Ale místní hlídky si tyhle typy prostě pamatují.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Přesně tak. V malých městech mají dopraváci celkem přehled. Je to fajn. Aspoň se ani neobtěžují, případně to pomáhá navodit neformální atmosféru.
Akorát nedávno jsem moc nepochopil. Lehce nepředpisovou rychlostí jsem se kolem půl 2 ráno blížil ke křižovatce, jal se odbočovat doprava a viděl, jak se zamnou jakoby za křižovatkou (jak kdybych jel rovně) otáčí označená policejní Octavia. Tak jsem to rovnou za tou křižovatkou hodil na blikačky a počkal na mě.
Fízl na mě nalítl s otázkou "tak pane řidiči, marihuana byla naposledy kdy?"
Jako kdybych řídil E46 a měl rovnej kšilt, tak to pochopím. Ale když mám sako a auto v ceně solidního bytu "tam u nás", tak to pardon pane policajt...
Akorát nedávno jsem moc nepochopil. Lehce nepředpisovou rychlostí jsem se kolem půl 2 ráno blížil ke křižovatce, jal se odbočovat doprava a viděl, jak se zamnou jakoby za křižovatkou (jak kdybych jel rovně) otáčí označená policejní Octavia. Tak jsem to rovnou za tou křižovatkou hodil na blikačky a počkal na mě.
Fízl na mě nalítl s otázkou "tak pane řidiči, marihuana byla naposledy kdy?"
Jako kdybych řídil E46 a měl rovnej kšilt, tak to pochopím. Ale když mám sako a auto v ceně solidního bytu "tam u nás", tak to pardon pane policajt...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Bez bodů