Právní oříšky v dopravě a jejich řešení

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: Právní oříšky v dopravě a jejich řešení

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:Já jsem tuhle zprava vzal nějakého debila v bílém dvojkovém eresu před Phou na trojproudu, aniž bych ho probliknul nebo cokoliv, protože se mrdal uprostřed 100 a najednou mne dojel, začal na mne blikat a pak mne předjel, aby mi ukázal bůchvíco. Chlapec se ale přepočítal, protože tenhle typ sráčů mi nestojí za to, abych podřadil...
Ale souhlasím - než abych na někoho blikal nebo se mu tlačil na prdel, tak ho rovnou vemu zprava a je klid.
to je výhoda života pod stálým stresem. Spěchám vždy, takže to, že semnou někdo závodí většinou poznám jen podle toho, že jedeme souběžne trochu dýl, než je průměr :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Já na to blikání ještě nerezignoval, je třeba dát jim najevo, že něco dělaj špatně, ale pak to stejně podjíždím, protože většina neuhne.
Ain´t nobody got time for that
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já teda nikdy nepodjíždím zprava, dyž dojedu nějakého pomalíka v rychlým, tak ho jednou vybliknu a .... dyž sa uhne, předjedu, dyž ne, hlat počkám za ním, až si to rozmyslí....

dyž už mám černé luxusní béemwé, což samo o sobě mě přece kvalifikuje na pyrátha, nechcu být ještě i za hulváta a neurvalce.... :ymhug:

a na kamjony v pravém už ani neblikám, bych si zbytečně opotřebovával výbojky.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Pravý pruh, je po psovi, hned druhý nejlepší přítel 8-}
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:já teda nikdy nepodjíždím zprava, dyž dojedu nějakého pomalíka v rychlým, tak ho jednou vybliknu a .... dyž sa uhne, předjedu, dyž ne, hlat počkám za ním, až si to rozmyslí....

dyž už mám černé luxusní béemwé, což samo o sobě mě přece kvalifikuje na pyrátha, nechcu být ještě i za hulváta a neurvalce.... :ymhug:

a na kamjony v pravém už ani neblikám, bych si zbytečně opotřebovával výbojky.... :D
tahle logika mi trochu uniká. Co je hulvátského na podjíždění zprava? mě to příjde naopak zcela gentlemanské, neobtěžuji, nenutím, jen si jedu svou cestou a ostatní ať se táhnou v rytmu "kupředu levá..."
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Protože to říkali v krimi zprávách, tak je to hulvátské.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Bond007 píše:
řidičBOB píše:nevím...možné to je, protože dřív jsem opravdu byl hrubým odpůrce předjíždění zprava...ale jsou situace, kdy to prostě jinak nejde :D
podle me je naopak malo situaci, kdy to jde resit jinak. Nevim co ty lidi tak tahne do leva (obecne), ale myslim ze jsemnedavno trhnul rekord v pomeru predjeti zleva a zprava na jedne trase. Na zuzeni okolo rousinova to bylo naposledy tak 9:1. Obdivuju trpelivost vyblikavacu, ja to většinou rovnou podjizdim, protože je to nejefektivnejsi.
+1, přesně tak, pěkně efektivně a nekonflikně. :ymapplause:
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Bond007 píše: to je výhoda života pod stálým stresem. Spěchám vždy, takže to, že semnou někdo závodí většinou poznám jen podle toho, že jedeme souběžne trochu dýl, než je průměr :D
A to se počítá v rámci milisekund? :ar!
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Jak koresponduje zjišťování neoprávněně parkujících espézetek soukromými subjekty s případy, kdy soudy přikazovali vlastnictví (či snad alespoň nájem) radarů obcím, aby byly směroplatné?
... na novém projektu pražských parkovacích zón, kde bylo vše včetně skenování parkujících automobilů hlavním městem svěřeno privátním subjektům, často i pochybným.
http://www.dotyk.cz/komentare/proc-se-u ... 61120.html
http://www.dotyk.cz/publicistika/kam-te ... 61018.html
Odpovědět