Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
tohle hrdinství mne vždy fascinovalo... Hrdinové do doby, než se něco stane a pak se kroutí jak paragraf.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zbytečná buzerace - přece každý se může rozhodnout, kde chce předjíždět...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Jak vidíš, na ukrajině s tím jezdí bez problémů. A nejspíš i v dalších zemích po celém světě.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi si nebudeme dávat za příklad Ukrajinu.
Takže bych poprosil jinou zemi, kde je to dovoleno.
Btw: zkus si s tím zatmavením do D nebo A.
Takže bych poprosil jinou zemi, kde je to dovoleno.
Btw: zkus si s tím zatmavením do D nebo A.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já teda nevím jak kde, ukrajinských aut teď vídám hodně, dvě jsem vídal ještě před válkou ale ty měly naše značky ale nějak jsem si nevšiml zatmavených skel. To spíš je vídám na starších Audi nebo VW se sníženým podvozkem a zadkem černým jak raketa Falcon. A ti co mají málo odvahy zatmavit si to celý, udělají aspoň zadní okna co nejtmavší protože je hrozně frí kchůl a in když auto vypadá jak dodávka. Samozřejmě takový temný přízrak patří do kategorie podezřelých a dávám si na něj pozor.
Na oční kontakt bych moc nespolíhal, je spousta lidí co nevidí ikdyž vidí a dokážou ignorovat cokoliv. Obzvlášť cyklisti jsou v tom mistři. U některých aut je oční kontakt obtížný protože i v original stavu mají okna téměř neprůhledná, ve slunci se kovově lesknou.
Já osobně jsem odpůrce tmavých skel, nesnáším cokolv ve výhledu všemi směry a tvrdím že světla není nikdy dost, takže zatmavit si výhled je pro mě totální nesmysl. A ano, jsou lidi kterým je úplně fuk že nevidí. Znám jednoho, který než se jeho auto rozpadlo definitivně, jezdil se světly seřízenými tak, že svítily asi 10 metrů daleko a klidně mu ten rozhled stačil na jízdu aniž by měl potřebu přepnout na dálkový.
Na oční kontakt bych moc nespolíhal, je spousta lidí co nevidí ikdyž vidí a dokážou ignorovat cokoliv. Obzvlášť cyklisti jsou v tom mistři. U některých aut je oční kontakt obtížný protože i v original stavu mají okna téměř neprůhledná, ve slunci se kovově lesknou.
Já osobně jsem odpůrce tmavých skel, nesnáším cokolv ve výhledu všemi směry a tvrdím že světla není nikdy dost, takže zatmavit si výhled je pro mě totální nesmysl. A ano, jsou lidi kterým je úplně fuk že nevidí. Znám jednoho, který než se jeho auto rozpadlo definitivně, jezdil se světly seřízenými tak, že svítily asi 10 metrů daleko a klidně mu ten rozhled stačil na jízdu aniž by měl potřebu přepnout na dálkový.
-
- Autoškolák
Prostě se jen miň bojí, když nevidí kam jede. Tak proč by měl zapínat dálkový.PepaSFI píše: ↑sob 04 bře 13:00 já teda nevím jak kde, ukrajinských aut teď vídám hodně, dvě jsem vídal ještě před válkou ale ty měly naše značky ale nějak jsem si nevšiml zatmavených skel. To spíš je vídám na starších Audi nebo VW se sníženým podvozkem a zadkem černým jak raketa Falcon. A ti co mají málo odvahy zatmavit si to celý, udělají aspoň zadní okna co nejtmavší protože je hrozně frí kchůl a in když auto vypadá jak dodávka. Samozřejmě takový temný přízrak patří do kategorie podezřelých a dávám si na něj pozor.
Su zatmavene predne skla legislativne v poriadku ak ma UA spz?
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Sorry, ale nejen že nemám přehled ale evropské země jsou v pravidlech pošahaný.
To třeba USA to má v tomhle lepší (možná jak který stát). Tam není problém dojet s autem po nehodě bez kapoty a skla nebo postavit si auto defacto v garáži a jezdit - a myslím si, že tam taky žijou
U nás je problém jet se soutěžním speciálem, který (logicky) je daleko v lepším technickým stavu, než většina těch popelnic s TK.
Jak říkám pořád - každej má bejt svéprávnej. Jenže evropani se vychovávaj tak, že se vodí celej život za ručičku, takže pochopitelně schopnost rozlišení co je bezpečné nebo ne klesá
To třeba USA to má v tomhle lepší (možná jak který stát). Tam není problém dojet s autem po nehodě bez kapoty a skla nebo postavit si auto defacto v garáži a jezdit - a myslím si, že tam taky žijou
U nás je problém jet se soutěžním speciálem, který (logicky) je daleko v lepším technickým stavu, než většina těch popelnic s TK.
Jak říkám pořád - každej má bejt svéprávnej. Jenže evropani se vychovávaj tak, že se vodí celej život za ručičku, takže pochopitelně schopnost rozlišení co je bezpečné nebo ne klesá
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, byls někdy v té tvé Americe? Nebo jsi to jenom četl a slyšel, jak to tam mají báječné?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time