Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Přesně! Je to úplně v pohodě. Tak to je stejné s červenou třeba, ne? Když nic nejede, tak na pohodu tam vjedu, co? Dyť je to bezpečný!
A co všechno je ještě v poho? Svěř se? Když bliká přejezd a řidič vidí, že vlak nejede…je to v poho to projet, ne?
A pak se někdo divý, když ti napíšu, že seš idiot.
A co všechno je ještě v poho? Svěř se? Když bliká přejezd a řidič vidí, že vlak nejede…je to v poho to projet, ne?
A pak se někdo divý, když ti napíšu, že seš idiot.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Hele jo, třeba na červenou chodím dost často - protože nikde žádný auto není a nechci mačkat tlaíčítko a čekat na zeleného panáčka.
A kousek od bydliště jezdím v noci na červenou taky často, protože to samý co výše
Žádost o vypnutí semaforu se nesetkala s úspěchem. nebot jsem prý idiot a oni mají průzkumy a podobný nesmysly
A kousek od bydliště jezdím v noci na červenou taky často, protože to samý co výše
Žádost o vypnutí semaforu se nesetkala s úspěchem. nebot jsem prý idiot a oni mají průzkumy a podobný nesmysly
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Můžu tě uklidnit, to totiž píšou na všechno.
Víš jak je řešený sjezd z D8 na Kbelskou a následně z Kbelský na Novopackou? Ve dvou pruzích
Toto řeší jsem jim psal někdy před pěti lety.. Ne, jejich nápady jsou lepší, at jdu doprdele. A hle - asi o dva roky pozdějc to tak udělali
Víš jak je řešený sjezd z D8 na Kbelskou a následně z Kbelský na Novopackou? Ve dvou pruzích
Toto řeší jsem jim psal někdy před pěti lety.. Ne, jejich nápady jsou lepší, at jdu doprdele. A hle - asi o dva roky pozdějc to tak udělali
Chápeš to?
BOB: Však oni tam jednou budou ten kousek od bydliště stát někde schovaní a vysvětlí mu to, podruhé to samé a pak už v tom náklaďáku bude dělat maximálně tak závozníka.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- Truck Daškam
- Letec
tommas: Když tam budou stát (vím kde), tak je uvidím během rozhlížení, zda něco nejede, že Ale spíš by to byl jen důvod k zatavení (chlast apod.), než že by z toho dělali závěry. V noční Praze nic divnýho
řidičBOB: I já. Ovšem já bych chytal to, na co dopraváci totálně serou.
řidičBOB: I já. Ovšem já bych chytal to, na co dopraváci totálně serou.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, třeba zákaz jízdy nad 6t v prostředním pruhu na JS nebo zákaz předjíždění na D5 a tak. Jsem rád, že si konečně rozumíme
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Truck: Já teda doufám, že toto v Praze není nějaká běžná praxe. Nebudu tvrdit, že jsem nějaký svatoušek, ale prostě plná čára i červená je pro mne za volantem prostě zeď. Ano, budu nadávat, že o půlnoci semafory svítí a já sám široko daleko stojím na červené. Budu nadávat, že se na dle mě přehledném úseku s plnou čárou táhnu za nějakým šnekem. Ale prostě to tak je a počkám si. V tomto musím souhlasit s řidičBOB, že úplně stejně pak lidi začnou ignorovat přejezdy a další věci.
A upřímně mě to u profesionálního řidiče, kterého volant živí překvapuje, že si očividně toho řidičáku a tedy asi i práce moc neváží.
A upřímně mě to u profesionálního řidiče, kterého volant živí překvapuje, že si očividně toho řidičáku a tedy asi i práce moc neváží.
MG ZR MK2 105 - už není