Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Na trase CB-Pisek dneska stali 3x..Teda bradavicnata O2 kombi ve firemních barvách s diskoskou ON se ritila od Vodnan. Všude zavřeno, ale pani musí měřit
Civilní OCT3 v Moravském Písku
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Pěkně nenápadně zaparkovaní, hlavně na odjezdu by si jich nikdo nevšilm... :clap
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- Přílohy
-
- 206276653-w665-h443.jpg (86.65 KiB) Zobrazeno 3892 x
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ukrutný pirát v luxusním hjondé polapen!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Fízl tvrdí, že skrytý dohled už není v módě. A samozřejmě zmíňka o kličkácch a neschopnosti postavit se k tomu jako chlap!
Edit: Nevím jak vám, ale mně se na utube videa nejde koukat jinde než na utube. Ani na fb, ani na webu, ani zde na foru. Musím prokliknout na utube web. Vždycky.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 01 lis 21:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: řB: upraven náhled videa
Důvod: řB: upraven náhled videa
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, ale vcelku mají pravdu. Na hlídky barvách všichni serou, protože vědí, že svědectví policistů bez dalšího důkazu, není směroplatné. Takže kvalitní videozáznam do každého vozidla, je cesta do budoucna. Mobilní měřící techniky mají teď dostatek. V plánu je akorát nákup laserů (těch americkejch!), která půjdou snadno uplatnit i v pomalovaných vozech
Dneska je každej Majkjepan a 361čku má v malíčku. Jen ať chodí ke správnímu...
Dneska je každej Majkjepan a 361čku má v malíčku. Jen ať chodí ke správnímu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
všiml jsem si za poslední týden minimálně 3x že Oct II v barvách dost často úřadovala na 5.5., tak že by už něco měli nebo pásy/tel?
Nebudu říkat "většina lidí", protože nevím, jak to dělá většina lidí, ale já, pokud vidím označený auto v provozu a vyloženě nespěchám, tak zpomalím. Vím, že mě změřit nemůžou, ale provokovat se, s ohledem na možnou časovou ztrátu imo nevyplatí. Takže ano, pokud je cílem efektivněji vymáhat 361 (jakoliv je ten zákon z větší části nesmyslnej), tak pomalovaný auta můžou jenom pomoct...Vymáháním myslím snahu o její dodržování nikoliv rozdat co nejvíce trestů za porušení.
E: @retron Za poslední týden jsem potkal 2 hlídky s dalekohledem u různých nájezdů a snaží se asi kontrolovat pásy. Jihlavský magistrát tě z údajně nezapnutých pásů uzná vinným na základě toho, že se svědectví policistů shoduje s úředním záznamem. Co chceš dělat s takovým materiálem Někde, tuším na Streamu, proběhlo video, jak hlídky za jízdy natáčejí normální ruční kamerou telefonující řidiče
Za celý rozmach Majkjepánství si můžou doprávaci a městapo sami... Bohužel, činnost toho člověka bude mít pozitivní dopady jenom na jeho bankovní konto. Pro všechny ostatní bude jenom hůřřidičBOB píše:Dneska je každej Majkjepan a 361čku má v malíčku. Jen ať chodí ke správnímu...
E: @retron Za poslední týden jsem potkal 2 hlídky s dalekohledem u různých nájezdů a snaží se asi kontrolovat pásy. Jihlavský magistrát tě z údajně nezapnutých pásů uzná vinným na základě toho, že se svědectví policistů shoduje s úředním záznamem. Co chceš dělat s takovým materiálem Někde, tuším na Streamu, proběhlo video, jak hlídky za jízdy natáčejí normální ruční kamerou telefonující řidiče
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))