Den blbec, aneb každý ho občas máme
Moderátor: řidičBOB
Re: Den blbec, aneb každý ho občas máme
Jo to určitě, ale taková fetka bude krást znova a znova.
2.016V 99kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak alespoň doba léčení ho trošku přibrzdila...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na to potrebujes klic na kola?řidičBOB píše:já jednou s kamarádem načapali fektu, jak se hrabe v sousedovic autě...klíčem na kola jsem mu zlámal všechny prsty na rukou...snad mu to utkvělo v makovici.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, rozdrtit kloub/kost je efektivnější než kost pouze zlomit. Tak nás to alespoň učili
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
v polských kempech?řidičBOB píše:ano, rozdrtit kloub/kost je efektivnější než kost pouze zlomit. Tak nás to alespoň učili
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak to uz je docela drasticka vec vetsinou s trvalymi nasledky. jsem lidem schopen udelat leccos, ale nic, co by znamenalo opravdu vazne zraneni.řidičBOB píše:ano, rozdrtit kloub/kost je efektivnější než kost pouze zlomit. Tak nás to alespoň učili
Autoforum.cz
Vůči tomu co si fetky dobrovolně způsobují je i zpřelámání rukou jen "oděrka"...
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak! Já jsem přesvědčením proti násilí, pokud se věci netýkají mé rodiny nebo mě... I fetce jsem dal na výběr a ona na mne vytáhla jehlu, což nebylo moudré rozhodnutí. A pokud dodnes (jestli ještě žije) nemůže pořádně hýbat prsty = krást, tak je to v pořádku. V některých zemích (i když je jinak nijak neobdivuji) se tyto činy řeší ještě zásadnějí a většinou končetiny končí u lokte
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
HM: zprelamani rukou a rozdrceni kloubu jsou dve ruzne veci, s tou prvni problem nemam
to je to same, jak proslapnout nekomu koleno.
rB: existuje rceni ze stareho slovacka "Tolik zlodeju chodi po svete, ze se clovek boji podivat do zrcadla." . myslim, ze specialne u nas by polovina naroda byla bez jedne a cast zbytku bez obou rukou. to je ale jiny problem. kdyby na me borec vytahl jehlu, skoncil by s polamanym leccims, ale ne s rodrcenymi klouby.
to je to same, jak proslapnout nekomu koleno.
rB: existuje rceni ze stareho slovacka "Tolik zlodeju chodi po svete, ze se clovek boji podivat do zrcadla." . myslim, ze specialne u nas by polovina naroda byla bez jedne a cast zbytku bez obou rukou. to je ale jiny problem. kdyby na me borec vytahl jehlu, skoncil by s polamanym leccims, ale ne s rodrcenymi klouby.
Autoforum.cz