Antiradary a radarové detektory - ano či ne?
Moderátor: řidičBOB
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
tam je pekne, mame tam nejakou family
MÁM SE U NICH STAVIT?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jo, ze te posilam, at te pohosti a dceru nabidnou na ukojeni
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec ne, akorát jsi nejvíce OT a neustále opakuješ stejné věci.goes píše:bel: je zajimave, ze reagujes takto jenom na mne. ... Ze by mindracek?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
aspon nemenim nazory jako nekteri dle toho, jak se jim to hodi
Třeba má brigádu u policie, aby rušivými příspěvky odradil potenciální kupujícíAntiRadary.cz píše:Mně je to srdečně jedno, akorát lituji začátečníky, kteří podle nadpisu budou doufat, že že se tady dozví nějaké relevantní informace a praktické zkušenosti jiných řidičů, a namísto toho se tady budou probírat desítkami stran OT s pracovním názvem "Koza proti všem aneb čím více lidi naštvu, tím se mi bude lépe v noci spát!".
Abychom nebyly jen OT tak z pozice uživatele můžu po cca 3 letech říct, že V1 funguje celkem spolehlivě a kdo se nechce nervovat hypnotizováním tachometru tak doporučuju (byť novější typ, V1 už je asi dost mimo, co tak čtu). Kdo je magor a chce jezdit 150 ve městě nebo ožralej, tak je mu stejně na nic a brzo se zabije nebo vyboduje stejně.
Power is nothing without control
nemam V1 ani den. Nemam ani jednu pokutu za prekroceni rychlosti, mimo jednoho umyslu. Nenervuji se hypnotizovanim tacha, jezdim kolem, pod a mirne nad limity. Pokud se nekdo nervuje pri jizde bez antiradaru, pak je ocividne nemocny. Nicmene pozoruji-li sortu lidi majic AR, pak je vazne pravda,, ze urcite produkty pritahuji urcity typ lidi.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je potřeba si uvědomit základní fakt - antiradar nikomu neumožní beztrestně prasit. Umožní řidiči pouze možnost více sledovat provoz a nemuset se soutředit na ručičku tachometru v obavě, že překročí a dopadne na něj tvrdá ruka zákona Kdo tohle nechápe, tomu ani AR nepomůže, jelikož je to debil...a fyzikální zákony stejně nepřechčije a pardubické průkopníky taky nem_tsch píše:Sice kalíš vodu, ale dost pravdy na tom je. Čest výjimkám, co mají antiradary a podobná zařízení na to, aby je Policie nenachytala při 60km/h na rovince při výjezdu z města, ale nechtějte mi nalhávat, že takových není naprostá menšina.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je přesně věc, kterou policie chce, aby si lidi mysleli.Caddy píše:akorat si rikam, k cemu takova rusicka vlastne je, kdyz hlasenim chyb ji radar odhali a pak jsem vystaven jeste vetsim problemum, nez pri prekroceni rychlosti...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to vis, ja jsem zrovna z pardubicřidičBOB píše:Tohle je přesně věc, kterou policie chce, aby si lidi mysleli.Caddy píše:akorat si rikam, k cemu takova rusicka vlastne je, kdyz hlasenim chyb ji radar odhali a pak jsem vystaven jeste vetsim problemum, nez pri prekroceni rychlosti...