S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od jarka »

Taky už se pomalu blížím 1kkm :) . Dneska jsem dal asi 25km - zapoměl jsem si čepicu, tak jsem cca v půlce nasadil střechu a musím říct, že je to poloviční zážitek. Roadster je prostě the best of. Jen mi přijde, že jak je ta mrcha zachovalá, tak víc leštím a suším než jezdím (ani bych to od sebe nečekal - asi jak člověk pomalu dospívá...). Tož jsem jí dneska zase umyl :).
Obrázek

EL_XEL: nepočítaně ;) ...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

chlapi, ja vam fakt zavidim. vikendovku jsem letos jeste ani nenastartoval, pri trose prehaneni se da rict, ze na skutru jsem ujel vice nez s R6 daily. kde na ty projizdky a lesteni berete cas? v konecnem dusledku jsem rad, kdyz se mi podari trochu slapnout za krk zenine autu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Na jednom foru, kam chodím, teď fičí téma "Dítě - konečná pro turistu, horolezce, skialpinistu...?". Tak mužete i tady založit vlákno "Dítě - konečná pro aktivního petrolheada?". :D

Zítra jedu lézt a ačkoliv mám nad hlavou pevný plech, tak se těším, až auto protáhnu po klikatých cestách, bo jedu s kamarádem a nebudu pořád poslouchat, jak je jí špatýnko, když to na horizontu houpne. :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jo, deti s tim maji hoooodne co do cineni. na lyzich jsem nebyl 3 roky, auta stoji v garazi, dostat se ven na kolo ci si jit zabehat, o tom ani nemluvim
Autoforum.cz
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Těch 25km jsem se utrhnul na povolených 30minut. A k umytí jsem se dostal večer, když se dívali na pohádky a ještě jsem pak dostal úkol na zahradě. Takže nezáviď - jen si chvilku počkej až ti to aspoň malinko odroste. Jinak těch 25km bylo tento týden poprvé a když se podaří, tak halt zítra ráno budík a na hoďku frknout pryč. Zas si toho člověk daleko víc váží. A když pak dopadne třeba víkend na ringu - no tak to je úplná pohádka.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jarka píše:A když pak dopadne třeba víkend na ringu - no tak to je úplná pohádka.
na ten jsem loni dostal opustak 2x. pracuju na letosnim repete :)
Autoforum.cz
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Za mě víkend 20.-22.5 :x .
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref NS: nehlasuju, bo nevím co kdo kdy...

ref děcuři: jj, to thema na OF.cz je docela výživné (mj. i quli temu, co se do něj napsal...)

ref čas: zaprvé mi moje účetní nakázala dobrat starou dovolenou a zadruhé jak fčíl nemožu sportovať za dveřma (ešče necelý týden ref koleno), tak športuju za kniplem

ref mytí: letos prozatím enem raz, jaxem ho vytáh po půlroce v noře. neska má bý´t zase řiditeleno, tak po výletě pude pod sprchu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Áááá to vám byla taková pohoda - 150km po okreskách, v 7:30 start a před 10h doma. Vyjetá další nádrž, spotřeba se už asi ustálila na těch 13,5L jako minule. Ale jako jede to a né že né :) - na 160kmh je to hned, pak už tomu ale očekávatelně chybí výkon.

Ad. ring: já nehlasuju, já hlásím že tam budu :) .
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jo, je umytej a už spí v garáži.

neska po obědě 250km, z teho 100 s ňou a 150 bez ní... hádejte, kdy byla vyšší průměrná rychlost i spotřeba... :D

Strašný víkendový provoz, za každou zatáčkou či horizontem banda motorkářů.... 2x e89, jednou e85 a jednou saab 9.3 nebo kerý je kábro.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět