Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
EL_XEL
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od EL_XEL »

Bond007 píše:
jezdim tudy kazdej den, pekna technicka RZ... no koukam ze si budu muset davat vetsi pozor :D
No znám to tam, hezká silnice, ale není tam zas tak moc vidět. Jestli to auto takhle rozm*dal, tak jel jak kokot a patří mu to.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

EL_XEL píše:
Bond007 píše:
jezdim tudy kazdej den, pekna technicka RZ... no koukam ze si budu muset davat vetsi pozor :D
No znám to tam, hezká silnice, ale není tam zas tak moc vidět. Jestli to auto takhle rozm*dal, tak jel jak kokot a patří mu to.
dneska jsem tam koukal kdyz jsem jel kolem a podle popisu a brzdnych stop jel asi zespodu a prestrelil asi najezd do pravotocive zatacky u strelnice... asi zpanikaril a zbytecne zaslapl brzdy a to ho roztocilo...btw jako prase tam jezdi skoro kazdej ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Ale já tam taky jezdím rychle, jenže já mám u normálních silnic tu zásadu, že kam nevidím, tam nevletím... nicméně to, co předvedl ten maník bylo podle mě za hranící "jako prase" a někde na úrovni "atomový debil".
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

EL_XEL píše:Ale já tam taky jezdím rychle, jenže já mám u normálních silnic tu zásadu, že kam nevidím, tam nevletím... nicméně to, co předvedl ten maník bylo podle mě za hranící "jako prase" a někde na úrovni "atomový debil".
obhlizel jsem to tam bliz a nedoletrel dal nez nejakych 8-10 m od cesty krovim, takze zadnej odvaz...spis to kapku prepiskl a zbytek byla jen blba nahoda... muze se stat kazdemu a kdo rika ze ne, lze sam sobe ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Dneska pěknej exemplář:
V ulici opravují kanály, takže není na některých místech průjezdná v celé šíři. Borec s liazkou to vyřešil tak, že plynule přejel do protisměru-částí auta na chodník hezky po celé šířce chodníku, asi i částečně po trávníku na předzahrádkách, to sem si nestačil všimnout.. Chápu, že se potřeboval nějak vyhnout, ale projet to takhle bez zpomalení zhruba padesátkou ? :|
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Normálka, tohle se stalo i páně traktoristovi v John Deerovi, bez zpomalení pocuchal trávník tesně před plotem u jednoho RD.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tohle musí být stejně slušný maso - sundat člověka v dálniční rychlosti... Já tedy na chodce na rychlostních silnicích vždy volám policii!
http://www.novinky.cz/krimi/247400-neho ... hodce.html
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

řidičBOB píše:tohle musí být stejně slušný maso - sundat člověka v dálniční rychlosti... Já tedy na chodce na rychlostních silnicích vždy volám policii!
http://www.novinky.cz/krimi/247400-neho ... hodce.html
Tomu říkám vyčerpávající článek. :D
Nehoda se stala zhruba pět set metrů před Klimkovickým tunelem. Dálnice byla v 23:20 opět zprůjezdněna. Nehodu vyšetřuje policie.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Pořád lepší, než když k tomu napíšou novinářský výblitky..
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zrovna předevčírem jsem volal na jedno DO, že mají na dálnici 2 chodce s kuframa na kolečkách... Příslušník mi sdělil, že jsem během hodiny asi desátý volající a po mém dotazu, na co čekají - jestli až je nějaký kamioňák vezme kousek s sebou, byl trošku nevrlý. Tak jsem mu připoměl některé jeho povinnosti a rozloučil se se slovy, že jestli si o tom budu zítra číst na internetu, jak je někdo rozmašíroval, tak bude mít velký problém.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět