Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Jen uveď, kdo to konkrétně navrhuje, to mi stačí
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Tak. To stačí. Dík. Kdyby místo energie na tyhle akce věnoval pozornost a radši zajistil návrh něčeho, co má parametry dle současné reálné potřeby. Bohužel od něj to nečeká ani nejnajivnější motorista v CZ.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To chystají zavést silniční daň téhle výše pro všechny ?? To se už definitivně posral ???
Spíš to vypadá, že chtějí rapidně zdražit, než každoroční ekovýpalné.
Nedávno proběhl pokus o zdražení ekovýpalného - postup o jednu emisní třídu a neprošlo to - nechtěli nasrat lidi......a teď tohle ???
Spíš to vypadá, že chtějí rapidně zdražit, než každoroční ekovýpalné.
Nedávno proběhl pokus o zdražení ekovýpalného - postup o jednu emisní třídu a neprošlo to - nechtěli nasrat lidi......a teď tohle ???
MG - radost až na kost.
tohle nedaj. Firmy a balleři dávno Eur3 nemají a Babiše nevolí. Za to manuálové ve felinách a rotačkách 66kw tvoří nemalou část jejich základny. A jsou v tý vládě sami. Na koho to svedou? S panem Prchalem jsem nedávno mluvil. Tohle nezvládne prodat ani on
Nicméně jestli za likvidaci eko vraku bude 50 000, nastal čas vykupovat felicie ve velkým. Cítím kšeft
Nicméně jestli za likvidaci eko vraku bude 50 000, nastal čas vykupovat felicie ve velkým. Cítím kšeft
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jen jestli nežiješ v iluzích.
BTW: dneska jsem zachytil, že ministři za ANO chtějí přednášet na VŠE. Takhle z toho vylejzal pochybný materiál...ale po politickém školení mužstva to už bude nepoužitelné zcela.
BTW: dneska jsem zachytil, že ministři za ANO chtějí přednášet na VŠE. Takhle z toho vylejzal pochybný materiál...ale po politickém školení mužstva to už bude nepoužitelné zcela.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A až nebude na důchody, ale jakože nebude vůbec, tak se rapidně zvýší daň z nemovitosti. Už to nebudou tisíce, ale desetitisíce, protože když má někdo na barák, tak snad má na to, aby za takový luxus taky řádně zaplatil!
No, jestli bude stát dotovat těch 25% studentům a důchodcům na vlak.. ale tak Bureš vymyslí, kde ty peníze najít A p. ťuk ťuk je dobrej pěšák, to máš ekodaň, pak mýto na silnicích 1. třídy atd. atd...ono se to nasčítá a na důchody bude
To z česka uteče i Budvar, poslední národní podnik, co ještě nerozkradli.
Než k tomu dojde, tak Budvar už bude součástí českého oligarchy