Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Měřívají nějak často v Bzenci? Tam mě taky nebaví moc jezdit 50 a na schování tam mají místa dost.
2.016V 99kW
No vida, já si pořád ani neuvědomuju, že v blokovém už pokuta není pevně stanovena . I tak jste ale určitě přátelsky pokecali o tom, jak tě změřili, žes je neviděl, že si dáváš pozor a tak podobně ne? Řikali něco zajímavého? A kolik jsi tam vůbec měl?řidičBOB píše:Weeper: nikoliv. Já jsem rovina chlap a k problémům se stavím čelem. Nesnesu žádné úlevy a nenávidím protekcionalizmus. Zaplatil jsem bez vytáček několik svých stokorun
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Weeper: já dosti spěchal, ale nějaký pokec byl... Záznamů bylo několik
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to nekoukáme do zrcátek nebo slepota?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Koukáme...hlídka byla schovaná na nájezdu za křovím a když jsem je míjel, tak můj výhled zakryl ještě předjížděný Tranzit. Ze zadní kamery jsem teprve viděl, kde hlídka byla a jak prudce zrychlila. Držela si odstup tak 350-400m a to opravdu není v mým možnostech, abych rozeznal cokoliv v zrcátku.
Mají to opravdu slušně vychytané...
Mají to opravdu slušně vychytané...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To určitě no. Jen mi neni úplně jasné, jak mohou na takovou vzdálenost, se zazoomovanou kamerou (pro rejpali - vim, že nemůžou zoomovat během měření, myslím po celou dobu stejně), odhadnout, jestli se nepřibližují
řBob: proto jezdím zásadně na hejla
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a) to se na D2 provozuje velmi těžko, protože provoz ta je nevelký
b) jen velmi málo aut jezdí rychleji než já
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a) někde jsem četl humpolec (měl jsem za to že D1)řidičBOB píše:a) to se na D2 provozuje velmi těžko, protože provoz ta je nevelký
b) spěchej pomalu já jezdím 136 když je nuda, 155 když je normálká 175 když spěchám a víc ani ťuk (pravidelně). Občas mi to ujede, jako například když se ženě zamčel malej v šestce klíčema, tak bych té r36 i ujel (jel jsem 250 celých 19kilometrů po r6).
Hustota výskytu jestřabí letky na R6 je opravdu tragická, potkal jsem je dvakrát z toho jednou jsem je "setřásl" (bylo to ve dne, náznakem že je předjedu a ještě větším zrychlením) pak brzda a šup na sjezd. někde jsem dokonce dával video, byla to náhoda že jsem si jich všiml a že byl rozdíl velikej (185 vs 90) takže na to začali šlapat a zrychlovat a protože jsem byl v levém uvěřili že poletím jako střela dál.
Ale náhoda. Teď ani ne týden jsem se vracel z vozejkem na motorky (prázndej, přidělanej navíc janem k oku v kastli) asi 165 na D1 a u želivky (na prahu) mě zachránilo jen to že jsem byl ve vleku s nějakou X5 v levém a v pravém jel kamion, hajzlové měli zvedlej zadní kufr aby nebylo vidět že je to červená octávia. to jsem měl víc štěstí než rozumu (neměl jsem od toho vozejku doklady, byl půjčenej od servisáka co mi dělá moto/atv).
Zavěr je ten že už jsem rezignoval na jakoukoliv aktivní obranu (AL,AR) a ťuk ťuk měl jsem štěstí. Imho jsi jel 250 ne? to je čistírna šup šup.
ale jsou lepší střelci než já.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já bych je klidně vyplackoval. Ale kdo na to nemá odvahu, ten platí jak mourovatej.řidičBOB píše:Weeper: nikoliv. Já jsem rovina chlap a k problémům se stavím čelem. Nesnesu žádné úlevy a nenávidím protekcionalizmus. Zaplatil jsem bez vytáček několik svých stokorun