Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Deli
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Deli »

beaumont píše:K tomu videu: za dálnici jednoznačně :-q :-q :-q IMHo je předjíždění zprava nejen proti předpisům (to by mi nevadilo ;) ), ale i proti nepsanému bontónu, a to už mi vadí. A ta dodávka v 0:50, to byl dost hnus.

S tím co prováděl na okreskách nemám žádný problém, naopak :ymapplause: .
Tak já zase podjíždění nevidim jako problém, když má na to člověk koně a spěchá, tak nic jiného nezbývá, protože 3/4 lidí nezvládají jízdu ve dvou (nebo více) pruzích... A ta dodávka zase nebyla tak hrozná, IMHO to je hůř vypadá, vzal to trochu víc a tim, že byl o dost rychlejší, tak se zase tolik nestalo :) ty exoty co sem dává třeba řBob dávam daleko míň, než tohle... :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

acer.t píše:jjj MF DNES dva dny v tištěné podobě na první straně a TV nova myslím, celý týden :D
Nemáš náhodou ještě ty archivní noviny? Rád bych viděl tu titulní stranu :D. Ty archivy TV budu muset jednoznačně najít :@)

Zajímavý poznatek od konkurence
http://spyker.rajce.idnes.cz/Panensky_tynec_2011/
http://www.forcedracing.cz/
Jednoznačně patří k sobě. Potom je tam i ten bílej, ty černý kapoty u těch akčnějších nějak v poslední době frčej :D
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

nechapu co vam vadi na podjizdeni zprava na dalnici... ja vetsinou vic aut predjedu po ceste z prahy pravym pruhem nez levym..
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Weeper píše:Jak píšu - na té dálnici jsou ty manévry občas trochu diskutabilní, přesto si nemyslim, že to mělo tak blízko k průseru, jak píšeš. Ale každý na to máme svůj názor. ;-)

EDIT - teď jsem si všimnul, že tam má puštěnou směrovku - ok, tohle nebylo moc košer, do toho bych nešel.
Mně se to zdá v klidu, viděl, že má vyhozený blinkr, proto si to pustil do odstanýho, aby mu nechal prostor v pravým na přejetí. Na videu vypadají krizově všelijaký momenty, který nejsou až tak hrozný. Nemáte tam periferní vidění, spousta informací se ztrácí v nízkým rozlišení, kamera zkracuje vzdálenosti atd.

Asi to není vzor správnýho ježdění, ale nechává mě to chladným.
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Bond007 píše:nechapu co vam vadi na podjizdeni zprava na dalnici... ja vetsinou vic aut predjedu po ceste z prahy pravym pruhem nez levym..
Hlavně spousta lidí zásadně neuhýbá a neudělali by to ani kdybyste po nich stříleli raketama. Takže je těžký to vyřešit jinak než podjetím...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi ... pitel.html
Podle účastníků srazu byly o víkendu v Panenském Týnci čtyři vozy typu Nissan GTR, dva červené a dva bílé. Všechny tyto vozy najdete ve fotogalerii.
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Autor:Youtube.com :))
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

On ten YT byl snad všude :D
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Dneska mi o tý nehodě řikal spolužák, kterej zná jednoho z tunerů, který byli v týnci. Předjížděli ho chvilku před tim místem a vzhledem k tomu, že ani on neni svatej za volantem, tak to asi celkem valili. A prej s nima jela ještě nějaká M3 a ta zastavila, ale nikde se o ní nepíše, takže nevim, co je na tom pravdy. :-?
TSs
Odpovědět