Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
GeneHawkins
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od GeneHawkins »

řidičBOB píše:... Tohle je čistá buzeraze, že si někdo dovolil je probliknout...
Tak já hlavně nechápu, co mají s tím "problikáváním". Prostě jsem řidiče upozornil, že ho hodlám předjíždět.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

ctrl_j píše:Jsou lidi kteri na vsechno nepotrebuji dukazni material, protoze treba sami dobre vi, ze udelali neco spatne a respektuji ve sve slusnosti trest. A pak je tu druha skupina co se soudi kvuli trem stovkam za objektivne spatne parkovani a hleda procesni/formalni chyby.
Všeobecná míra buzerace od policie je taková, že jsem osobně už moc otupělý abych rozlišoval jestli mě zrovna chtějí pokutovat za něco co jsem udělat mohl, nebo za něco co jsem určitě neudělal.

Nenajezdím toho nějak moc, přesto už jsem zažil řadu kontrolních kontrol, v naprosté většině jen nesmyslné vysírání. Pak se mi nikdo nemůže divit, že se mi zvedá žaludek už když je někde vidím zabukařit, natož když zastavují konkrétně mě. Přepínám do módu odsekávání a minimální konverzace, dávám si pozor abych neřekl nic čeho by se mohli chytit.

Naposledy mě zastavili kvůli nesvítícímu světlu u mátina auta, které jsem jel projet po drobné údržbě. Nevěděl jsem o tom a reálně mi ušetřili pozdější nepříjemnosti, minimálně jsem mohl jet hned koupit žárovku a vyměnit ji.
Po zastavení jsem příslušnici počastoval nepředstíraně znechuceným "můžu se zeptat, co je účelem kontroly?"
Po ukázání problému jsem místo poděkování přemýšlel jen nad tím, abych nevypustil něco na způsob že jsem si to před jízdou nezkontroloval.

Nebýt předchozích negativních zkušeností, celá příhoda mohla proběhnout v odlehčeném duchu. Ale lituji, nejsem toho už v přítomnosti uniformy schopen. Bylo to poprvé vživotě, co konkrétně mě policie s něčím pomohla.
Pak ještě městská mi jednou pomohla odchytávat psa, kterého jsem potkal pobíhajícího uprostřed cesty. Toť vše.
Naposledy upravil(a) Zajda dne čtv 29 pro 18:33, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GH: taky nechápu...hlavně, když hlídkujou z prostředního pruhu :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Blbý dotaz - co je v tomto kontextu OVK? Google mi našel nějaké kombinované ohřívače vody :-D
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Tipuji, že odbor vnitřní kontroly..

Slyší na to při případné kontrolní kontrole? Třebaže řidič z videa o jízdě ve středním pruhu, kdyby použil "výhružku" zavoláním OVK, bojí se jich?
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

U mě ne. Ikdyž to možná bude tím, že vzhledem k věku automaticky zapadnu do kategorie uctívačů Oganesjana, co akorát žvaní a nekonají (https://www.youtube.com/watch?v=3rxDfLe3jOw začátek videa). Navíc OVK i GIBS mají pověst zametačů pod koberec, přikryjou i pokus o vraždu (viz sražený motorkář a následný pokus o hmaty chvaty z minulého roku), takže není důvod se bát.

Tím ale neříkám, že upozornění a následná stížnost nemá smysl. Minimálně to někomu posere den a hovno vždycky padá směrem dolů :ymhug:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Primárně se toho nebojí a to právě proto, zme lidi víc žvaní než konají. Ale pokud není ÚB (úplňe blbý), tak už na ulici pozná rozdíl mezi poloruskou opicí a někým, kdo se opravdu orientuje. Ale i jeho taktika v podstatě funguje: umíte si někdo představit, že brázdíte Phu pod majáky, parkujete, kde chcete, ujíždíte hlídkám, nadáváte jim do čuráků...a v podstatě to nikdo neřeší? A při podezření na rušičku vám klidně zabaví auto...
Policie není žádnou výjimkou - je to staltní organizace, kde si ten hlídá tamtoho a ti vyvolení jsou prakticky "pod ochranou". Vzpomeňme minutou ticha třeba na Přikryla, jak dlouho trvalo než šel do tepláků... OVK a GIBS nejsou jiné. Každý tam sleduje své zájmy. Ale jeden nikdy neví, komu se to lajstro dostane na stůl a jaký zájem zrovna on má.
Jak jsem psal (a Stepan taky) - po třetí stížnosti to už určitě někoho přestane bavit. Mimo to - každá stížno jde automaticky do osobní složky, ať již je potvrzená nebo nikoliv.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

protože oni mohou...viz včera během minuty 2x

Citroen C4 GP
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 01 led 17:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: řB: primárně jsou tvá videa určena pro jiné téma: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=26&t=46&start=4220
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tenhle se za piráta určitě nepovažoval :D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět