Záběry ukázaly, že policisté nemluvili pravdu. ..... Oba policisté se zjevně pokusili zneužít svého postavení veřejného činitele a svými smyšlenými tvrzeními prokázat moji vinu. Nemít záznam z kamery, neměl bych šanci se takovému křivému obvinění ubránit ...... Výsledek šetření Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ho ale příliš nepotěšil. Její závěr je takový, že se policisté nedopustili křivé výpovědi a nechtěli ani někoho nepravdivě obvinit. ..... „Z obrazového záznamu nelze jednoznačně vyloučit, že během dokončení předjíždění a návratu zpět do pravého pruhu nedošlo ke krátkému přejetí levým předním kolem počínající plnou čáru. Bylo tedy na zvážení policistů, zda se z jejich pohledu jednalo o přestupek či nikoli a také v tomto smyslu započali tuto situaci řešit
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Policisté nemají důvod lhát! (tm)
Co když u pásů řekne opicajt, že na domluvu a stejně nahlásí body? Nemám iluze, že by toho nebyl schopnejdriver píše:...Já už stáhnu okýnko a nahrávám si, tážu se z jakého konkrétního důvodu mě zastavili, a co mi za to chtějí přidělit, jestli domluvu nebo úřad...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ta plná čára, to je policejní chytáček starý jak svět.
Bohu dík, od roku 89 je výpověď policajta a řidiče stejně hodnotná a je to tvrzení proti tvrzení.
Takže ukaž mi důkaz o spáchání předmětného přestupku, není? Rozchod!
Bohu dík, od roku 89 je výpověď policajta a řidiče stejně hodnotná a je to tvrzení proti tvrzení.
Takže ukaž mi důkaz o spáchání předmětného přestupku, není? Rozchod!
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
ale opicajti chodí po dvou
za pár dnů se mám dostavit k ustnímu jednání ohledně přestupku, kde mi opicajt bez stejnokroje na místě po odmítnutí blokového řešení počítal i žárovky v kufru a potom se na mojí kameru oháněl video záznamem přestupku z jejich onboardu a přenosnou kamerou jeho kolegy "to ftom špysu fšechno bude a budete to mít drahý pane". No tak koukám do spisu a videa se ztratila někde cestou. Přemýšlím, jestli se po položení několika obecných otázek na téma zatajování důkazů a zákoný průběh kontroly vytasit rovnou s videem a užít si jeho výraz nebo si to nechat až do odvolání?
za pár dnů se mám dostavit k ustnímu jednání ohledně přestupku, kde mi opicajt bez stejnokroje na místě po odmítnutí blokového řešení počítal i žárovky v kufru a potom se na mojí kameru oháněl video záznamem přestupku z jejich onboardu a přenosnou kamerou jeho kolegy "to ftom špysu fšechno bude a budete to mít drahý pane". No tak koukám do spisu a videa se ztratila někde cestou. Přemýšlím, jestli se po položení několika obecných otázek na téma zatajování důkazů a zákoný průběh kontroly vytasit rovnou s videem a užít si jeho výraz nebo si to nechat až do odvolání?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já bych je nechal vyžvanit se, žvanění řadně zdokumentovat a pak je v tom trošku vymáchat.
Bez stejnokroje a prohlídka povinné výbavy? To bych se asi zákroku nepodvolil...
Bez stejnokroje a prohlídka povinné výbavy? To bych se asi zákroku nepodvolil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není povinnost se fízlování podvolit a stěžovat si až následně? Možná by je srovnal telefonát na GIBS, ale na takový šaškárny zase nemám čas, jsem placenej od vykonané práce, nikoliv od hodiny
Na tohle gibs kasle, spis oddeleni vnitrni kontroly, ne?
To jsem taky zažil, chtěli mě kasírovat že jsem neměl pás, kterej jsem měl, ale oni to věděli líp, protože do 1er je krásně vidět zadním oknem když jedete 3 auta daleko přece. Když jsem se nepodvolil tak následovala kontrola všeho, dokonce se snažili vymáhat rezervu (u auta s RFT), následovalo bububu s odtažením pro technický stav (2 roky starý auto) a další bubububu o SR a jak to budu mít drahý. Pak něco sepisovali, já to nepodepsal a od tý doby se nic nestaloStepan píše:ale opicajti chodí po dvou
Chce to vydat doklady, nasadit poker face, nebavit se s nima a pro jistotu si dělat záznam.
Nech si opičáka předvolat, vyslechni ho a pak to postav na rozdílu výpovědi a videa.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
S odstupem času si myslím, že je dobrý do protokolu rovnou napsat natvrdo pravý opak toho co ti dávaj za vinu, že to rád prokážeš ve SR a podepsat to. Odradí je to oznámení vůbec posílat..
Když jim mimo záznam připomeneš, že už se těšíš až se uvidíte při výslechu u řízení, tak to asi taky pomůže..
Když jim mimo záznam připomeneš, že už se těšíš až se uvidíte při výslechu u řízení, tak to asi taky pomůže..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k