Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Tal nevím, kdo by měl být cílovkou na tu kampaň...? Třeba mne byt takto primitivně-vulgární promo vůbec neoslovilo. A to nejsem žádný estét. Tohle je ale vrchol lidské žumpy.
Kromě pouhého sdělení, jak s těmi úřady vyjebávají, ale žádný hmatatelný důkaz jejich tvrzení. Já vím minimálně o dvou lidech, které přivedli do nemalých problémů.
Kromě pouhého sdělení, jak s těmi úřady vyjebávají, ale žádný hmatatelný důkaz jejich tvrzení. Já vím minimálně o dvou lidech, které přivedli do nemalých problémů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hlavně když se podíváte na to video z Brna, tak polovina jeho fanoušků nemůžu mít papíry snad ani na moped
Očekávat kvalitní služby za 3500 na rok je utopie, možná toho dědečka s upadlou RZ zachrání, protože tam je obrana úplně jasná. Ale když si spočítam kolik času už jsem strávil bráněním sebe sama, tak za 3,5k na rok bych musel zavolat ochránce lidských práv, protože sám sebe dost vykoristuji.
Kocourkovi holt přestalo fungovat meneni doručovací adresy a 2 roky do prekluze jsou moc dlouhá doba
E: Veselovsky mě zklamal u Mika neskutečně, zabít 20 minut s člověkem, který dělal v OVB (a byl snad vyhozen?), poskytuje právní služby a dle svých slov vede několik žalob proti státu, tím, že se ho budu ptát jestli je v pohodě říkat ženě píčo a jak se při tom cítí? Bych čekal od drtinovy, ta byla slabá vždycky, ale Veselovsky to vždycky uměl líp... A zrovna na tomhle člověku je hovno politicky zájem, tak by se do něj mohl pustit ostreji...
Očekávat kvalitní služby za 3500 na rok je utopie, možná toho dědečka s upadlou RZ zachrání, protože tam je obrana úplně jasná. Ale když si spočítam kolik času už jsem strávil bráněním sebe sama, tak za 3,5k na rok bych musel zavolat ochránce lidských práv, protože sám sebe dost vykoristuji.
Kocourkovi holt přestalo fungovat meneni doručovací adresy a 2 roky do prekluze jsou moc dlouhá doba
E: Veselovsky mě zklamal u Mika neskutečně, zabít 20 minut s člověkem, který dělal v OVB (a byl snad vyhozen?), poskytuje právní služby a dle svých slov vede několik žalob proti státu, tím, že se ho budu ptát jestli je v pohodě říkat ženě píčo a jak se při tom cítí? Bych čekal od drtinovy, ta byla slabá vždycky, ale Veselovsky to vždycky uměl líp... A zrovna na tomhle člověku je hovno politicky zájem, tak by se do něj mohl pustit ostreji...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Cílovka jsou dle mého názoru jak jsem psal mladí s mokrými papíry co neznají svá práva a najivně věří ve spravedlivost a navíc mladí mají potřebu neustále proti něčemu vystupovat a s něčím bojovat a tohle je taková krásná emocionální kampaň, tam nějaké sprosté nadávky jsou to poslední, co by jim vadilo...
Jinak s tebou souhlasím, já to vidím zcela totožně, ale tak nám není 18, že...
A co se týká obhajoby přestupku, tak tam to známe.
Něco se dá krásně řešit a něco nemá vůbec smysl rozebírat.
Já už stáhnu okýnko a nahrávám si, tážu se z jakého konkrétního důvodu mě zastavili, a co mi za to chtějí přidělit, jestli domluvu nebo úřad...
Nikdy mě nikdo nepoučil a na úřadě je to důkazní nouze skoro vždy.
Sem tam zaplatím, když vím, že jsem se zmýlil nebo třeba za telefon a přitom by to neprokázali, ale tak ještě mám zbytky soudnosti a snažím se hrát fér...
Jinak s tebou souhlasím, já to vidím zcela totožně, ale tak nám není 18, že...
A co se týká obhajoby přestupku, tak tam to známe.
Něco se dá krásně řešit a něco nemá vůbec smysl rozebírat.
Já už stáhnu okýnko a nahrávám si, tážu se z jakého konkrétního důvodu mě zastavili, a co mi za to chtějí přidělit, jestli domluvu nebo úřad...
Nikdy mě nikdo nepoučil a na úřadě je to důkazní nouze skoro vždy.
Sem tam zaplatím, když vím, že jsem se zmýlil nebo třeba za telefon a přitom by to neprokázali, ale tak ještě mám zbytky soudnosti a snažím se hrát fér...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Mně bylo před měsícem 19, takže narazku "nám není 18", budu brát jako kompliment
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, kamera je dobrá věc:
https://www.novinky.cz/krimi/412111-dal ... -cary.html
https://www.novinky.cz/krimi/412111-dal ... -cary.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
chce se mi zvracet z některých diskutujících.. už vím, kdo volí AB a podporuje ťukťuka..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych je pak vidět, kdyby takhle vykostili je, dementy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, jo, bylo celkem jedno co udělal a co pánové viděli a co vidět nemohli, jel ve sportovním Mercedesu, tak byl automaticky stejně za vraha...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI