Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Protože se o to nikdo nestaral a celý telematický systém se jim zhroutil. Krom měření rychlosti jim všechno šlo srát
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vždyť telematický systém stál jenom miliardu, tak co. Hlavně, že úsekáče fungují. Příjem z pokut jde do městského rozpočtu, protože to v rámci OO kasíruje HlmP (jestli se nemýlím).
nad tim zustava rozum stat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Taky jsem tam vlítnul a najednou 60, docela jsem se toho lekl, ale dost lidí si toho nevšimlo, včetně kamionů, který se na mě lepili, i když jsem jel 70 tachommira píše:nevite duvod? posledne jsem tam vletel na pohodu v 80, vubec jsem si zmeny nevsiml. az pak jsem se za nekym tahl a divil se proc.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tvl - marketingová kampaň! No já se poseru
Seděl se svým advokátem, který ani práva nevystudoval
Seděl se svým advokátem, který ani práva nevystudoval
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Imo jako daleko větší lobotom působí Veselovsky, ten rozhovor v DVTV extrémní slabota
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
asi mel slabsi chvilku, ale zas tak spatnej mi neprisel.. jinak Mike na me pusobi tak, ze celou dobu to delal pro views, prachy, svoji zabavu..ke konci mu to trosku prerostlo pres hlavu a s Kocourkem se domluvili, ze z toho udelaji reklamni kampan. Pravdepodobne to tak neni, ale ta transformace mi prijde strasne umela
Potvrdilo se to, co jsme tu odhalili před měsícem, hulváti a tragédi na jednu stranu, na druhou stranu jak jinak bojovat s ještě horším systémem, a třetí hledisko, finančně z hlediska reklamní kampaně to je dobrý nápad a určitě je to může uživit, pokud to budou umět využít.
Mimochodem ale co se týká DVTV, nemáte pocit, že ten projekt někdo koupil, a začal cenzurovat a začínají se posledních pár týdnů z dobrých novinářů stávat loutky jako všichni ostatní?
Nemyslím ten rozhovor s Mikem, ale všechny za poslední měsíc dva jsou v úplně jiném duchu, než doposud...
Buď je to tím, že jsou prázdniny, a flotila těch lidí, co jim připravují podklady jsou na dovolené a celé to je takové slabé a nebo to je záměr, a pak je to konec DVTV tak, jak jsme ho znali dosud.
Mimochodem ale co se týká DVTV, nemáte pocit, že ten projekt někdo koupil, a začal cenzurovat a začínají se posledních pár týdnů z dobrých novinářů stávat loutky jako všichni ostatní?
Nemyslím ten rozhovor s Mikem, ale všechny za poslední měsíc dva jsou v úplně jiném duchu, než doposud...
Buď je to tím, že jsou prázdniny, a flotila těch lidí, co jim připravují podklady jsou na dovolené a celé to je takové slabé a nebo to je záměr, a pak je to konec DVTV tak, jak jsme ho znali dosud.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)