Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
A je možný, že mě při vjezdu nevyfotila, když jsem byl v protisměru?
Případně jaká je tady tolerance než pošlou dopis?
Nevím, jak jsem jel potom, ale snad jsem do té zatáčky zpomalil..no počkám si Onboard kam. mi záznam bohužel přemazala..
Případně jaká je tady tolerance než pošlou dopis?
Nevím, jak jsem jel potom, ale snad jsem do té zatáčky zpomalil..no počkám si Onboard kam. mi záznam bohužel přemazala..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co tam je za technologii...ale podle mne neumí měřit, když se vozidlo nachází v protisměru, pokud je tam jedna kamera.
Tolerance by měla být standardní - čili +13 před odečtem...jestli se drží nepsané domluvy.
Tolerance by měla být standardní - čili +13 před odečtem...jestli se drží nepsané domluvy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Má to být úsekovka. Ale zatím jsem neslyšel o nikom, kdo by z toho dostal "výzvu". Navíc pokud jsi projel "cíl" v protisměru, tak není pravděpodobný, že bys byl první zkasírovanej.
Protisměrem jsem projel "Start", ale na tom nejspíš nezáleží, díky za info pánové
neska 800km skrz SK a HU, jen malá část po dálnicích a .... v SK na 500km ani jedno měření nebo dohled (s vyjímkou dohledu nad zákazem vjezdu na rozestavěném kruháku v hadích prdelích....
v HU jeden ostrý laser, pěkně zákeřně schovaný na příjezdu po I/13 do Komárom.... jinak nic, ale žandári sa tam rojili jaxfiň (možná quli těm čmoudům, co jim tam fčíl pobíhají)
v HU jeden ostrý laser, pěkně zákeřně schovaný na příjezdu po I/13 do Komárom.... jinak nic, ale žandári sa tam rojili jaxfiň (možná quli těm čmoudům, co jim tam fčíl pobíhají)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Olomouc - Hodolany u autobusaku (ulice Tovární) na vyjezdu z mesta zase trojnozka a uz to berou pod kopcem. "Pomahat a chranit"... http://mapy.cz/s/kUnH
Mirek
To jo. Celkove mi prijdou nejaci akcni v Hodolanech posledni mesic, hlavne na Lipenské
Mirek
neska sem stával o půlnoci, naládoval rodinu a včetně juniora do leguána a tradá nach Prag... tam po D1, zpět D11 a I/35 a ani jedno měření ani jedna hlídka.... teda jedna zabukařená v PCE, jinak nic... nepočítám úsekovky na pražském obchvatu a průchvatu (To 50 ve sjezdu z D1 na vnitřní okruh směr HK je pěkně zákežřná, v pruském kopci)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska okolo 15:00 v akci Superb 4J1 4513 z vysočinského DO V.Beranov. Jeli jsme s přítulkou na Slovensko a ukazoval jsem jí, jak na odpočívadle na měřínském letišti kouká červená/vínová střecha a byli to fízlové. Minuli jsme výjezd z parkálu a pak nás předjel pyráth a sup vystartoval a stahoval si ho na benzínku LukOil u Velemezu. Nejzajímavější bylo to, že za námi byla prázdná dálnice, tak jsem je krásně viděl v ztcátkách a šulinum v supovi se nechtělo do pravého pruhu, tak hned od najetí na dálnici mastili v levém pruhu bez ohledu na volný pravý pruh.