Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
oxik
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od oxik »

A je možný, že mě při vjezdu nevyfotila, když jsem byl v protisměru?
Případně jaká je tady tolerance než pošlou dopis? :D

Nevím, jak jsem jel potom, ale snad jsem do té zatáčky zpomalil..no počkám si :D Onboard kam. mi záznam bohužel přemazala..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nevím, co tam je za technologii...ale podle mne neumí měřit, když se vozidlo nachází v protisměru, pokud je tam jedna kamera.
Tolerance by měla být standardní - čili +13 před odečtem...jestli se drží nepsané domluvy.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Má to být úsekovka. Ale zatím jsem neslyšel o nikom, kdo by z toho dostal "výzvu". Navíc pokud jsi projel "cíl" v protisměru, tak není pravděpodobný, že bys byl první zkasírovanej.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Protisměrem jsem projel "Start", ale na tom nejspíš nezáleží, díky za info pánové :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska 800km skrz SK a HU, jen malá část po dálnicích a .... v SK na 500km ani jedno měření nebo dohled (s vyjímkou dohledu nad zákazem vjezdu na rozestavěném kruháku v hadích prdelích....

v HU jeden ostrý laser, pěkně zákeřně schovaný na příjezdu po I/13 do Komárom.... jinak nic, ale žandári sa tam rojili jaxfiň (možná quli těm čmoudům, co jim tam fčíl pobíhají)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Olomouc - Hodolany u autobusaku (ulice Tovární) na vyjezdu z mesta zase trojnozka a uz to berou pod kopcem. "Pomahat a chranit"... http://mapy.cz/s/kUnH
Mirek
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

To jo. Celkove mi prijdou nejaci akcni v Hodolanech posledni mesic, hlavne na Lipenské
Mirek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska sem stával o půlnoci, naládoval rodinu a včetně juniora do leguána a tradá nach Prag... tam po D1, zpět D11 a I/35 a ani jedno měření ani jedna hlídka.... teda jedna zabukařená v PCE, jinak nic... nepočítám úsekovky na pražském obchvatu a průchvatu (To 50 ve sjezdu z D1 na vnitřní okruh směr HK je pěkně zákežřná, v pruském kopci)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Dneska okolo 15:00 v akci Superb 4J1 4513 z vysočinského DO V.Beranov. Jeli jsme s přítulkou na Slovensko a ukazoval jsem jí, jak na odpočívadle na měřínském letišti kouká červená/vínová střecha a byli to fízlové. Minuli jsme výjezd z parkálu a pak nás předjel pyráth a sup vystartoval a stahoval si ho na benzínku LukOil u Velemezu. Nejzajímavější bylo to, že za námi byla prázdná dálnice, tak jsem je krásně viděl v ztcátkách a šulinum v supovi se nechtělo do pravého pruhu, tak hned od najetí na dálnici mastili v levém pruhu bez ohledu na volný pravý pruh. 8-x
Odpovědět