Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
VS: Přesně tak, ale když zákazník trvá na detekci laseru, tak mu nemohu tvrdit, že nějaký detektor laser detekuje, když pak zjistí, že jej nedetekuje ani při přímém zásahu. V ostatních případech už je to jeho problém, byl poučen a bylo mu nabídnuto řešení.
Osobně bych ale na místě zákazníka také trval aspoň na částečné detekci než na úplném ignorování laseru. Samozřejmě, pokud se dá přesvědčit a zvolí spolehlivější řešení, tak není co řešit. Problémem ovšem je, že to spolehlivější řešení neexistuje v přenosné verzi, což je u podstatné části zákazníků podmínkou.
Osobně bych ale na místě zákazníka také trval aspoň na částečné detekci než na úplném ignorování laseru. Samozřejmě, pokud se dá přesvědčit a zvolí spolehlivější řešení, tak není co řešit. Problémem ovšem je, že to spolehlivější řešení neexistuje v přenosné verzi, což je u podstatné části zákazníků podmínkou.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sotva jsem překročil hranice do SK, už mě ty kurvy zaměřili...TruCam skrze čelní sklo
...u VelMezu byla nějaká akce - 3x policejní Octy na majácích + brněnský B7 s ramerem OFF: ...a nakonec hoši na Rozvadovské spojce
...pak nějaké ramery na dééjednotke:...u VelMezu byla nějaká akce - 3x policejní Octy na majácích + brněnský B7 s ramerem OFF: ...a nakonec hoši na Rozvadovské spojce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to byl opravdu aktivní den.
Buchláky...laser skrytě přes kufr na 70
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co to na mne zkoušel??
...pán v Q7 se tost vylekal, když mu ta tabule ukázala jeho RZ a rychlost 103kmh!
...pán v Q7 se tost vylekal, když mu ta tabule ukázala jeho RZ a rychlost 103kmh!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kdyz jsem jel z Usti smer Praha kolem reky, po ceste jsou "brany" s radarama. Sygic (Waze jsem zapl az pozdeji) mi je hlasil, ale jeden tam nejak nemel.. zacal jsem predjizdet nejakyho magora, jel 70 na 90.. kdyz jsem byl skoro vedle nej, zacal pridavat a musel jsem tedy pridat taky.. v okamziku prujezdu pod radarem(i nad bilou carou)jsem byl v protismeru a na tachu 110(cca 5kmh premeruje) a vratil se cca v momente, kdy na zemi byla cara pro mereni protismeru. Jaka je pravdebodobnost zmereni? Pripadne umi merit i vzdalujici se vozidlo?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je mi známo, tak tam je úsekové měření a nikoliv okamžité...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to su v riti