Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Ten pán řidič je oblečen až nápadně podobně člověku, který na dalším videu na stejném utube kanálu vylejzá z pravých zadních dveří toho RR.
E: Moje chyba, vysvětlení tady:https://www.youtube.com/watch?v=Z5yJ6sigbz4
kdyby měl na sedadle spolujezdce nějaký další rudý prase, vyvázl by hádám bez trestu
E: Moje chyba, vysvětlení tady:https://www.youtube.com/watch?v=Z5yJ6sigbz4
kdyby měl na sedadle spolujezdce nějaký další rudý prase, vyvázl by hádám bez trestu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Vsak to je taky on, to jen ti umelci neumi spojit tri videa do jednoho klipu a sazi to tam jednotlive.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nebo obojí současně a to ještě porušují rychlost a předjíždějí v tunelech a blikají a troubí.řidičBOB píše:Blankou jezdí mraky kamionů, jako by se nechumelilo....motopolicistu asi napadlo, že ignorovat tolik zákazů vjezdu musí mít nějakou příčinou - buď chlast nebo demence
To jsou fešáci
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Tak ta bloncka je hustá...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Měla dostat hned na začátku pár facek a byla by vyklidněná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Je mi z těchhle sovětskejch pseudooligarchů na blití. Chudáci děti, pravděpodobně z nich vyroste stejnej odpad, jako je ona sama.
náhodou, dítěti bylo aspoň trapně
zajímalo by mě jestli, když paní přijde do styku s tím, kdo platil toho medvěda, má taky takhle plnou hubu ehm keců
E: A taky jsem myslel, že chlap nastoupí, odjede a doma ženušku vypleská, aby mu příště nedělala ostudu. Bohužel se ukázal jako typickej Rusák a je škoda, že u toho byly kamery. Zasloužil by víc
zajímalo by mě jestli, když paní přijde do styku s tím, kdo platil toho medvěda, má taky takhle plnou hubu ehm keců
E: A taky jsem myslel, že chlap nastoupí, odjede a doma ženušku vypleská, aby mu příště nedělala ostudu. Bohužel se ukázal jako typickej Rusák a je škoda, že u toho byly kamery. Zasloužil by víc
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jako vžij se zase do jeho situace, tohle mít doma, to je za trest...Stepan píše:Zasloužil by víc
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ