Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od řidičBOB »

je z nějaké takové prdele...ve které by ho za to, co dělá, tamní policajt dávno zastřelil...
ad ročník 91: tak dalo se...třeba v Plzni i za 2 roky Mgr. Dyť většina policajtů to tak má...nakonec i nevyChovanec to tak má:
Vystudoval bakalářský obor Veřejná správa na Právnické fakultě na Západočeské univerzitě v Plzni, titul ale nepoužívá.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Stepan píše:mimochodem, Kocourek je ročník 91. By mě zajímalo, kdy se stihl stát advokátem. :-?
To ti uniklo ze je to business bratru Kocourku a ten starsi ma o 3 roky vic. Pointa je ale jina, pravni vzdelani nema ani jeden z nich a Ceska advokatni komora na ne kdysi dokonce podala TZ ze poskytuji pravni sluzby bez patricneho vzdelani. Ale tusim ze to nejak vysumelo.
Jediny spojeni osoby jmenem Mike s Kocourky muze byt zdanlive proste: je jejich klient :)
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

spletl jsem si Jiřího a Petra Kocourkovi, moje chyba
máte někdo objektivní zkušenosti s těma jejich firmačkama? Teda ne, že bych to potřeboval, ale po netu se píše tolik nepěkných věcí. Jasně, že nespojený klient křičí víc než spokojený, ale stejně by mě to zajímalo. Zatím to totiž vypadá, že bráškové Kocourkovi obchodují s deštěm.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

GIBS: Akce YouTuber - poruseni sluzebnich povinnosti
(ex)policista uz je vicemene potrestan, pana youtubera to teprv ceka a zadny Kocourek mu moc nepomuze…

--
řidičBOB píše:Jejda...kdo nám uvízl v síti:
https://www.novinky.cz/krimi/409873-pol ... autem.html
BTW: policisté již nejsou řešeni kázeňsky? Za mých mladých let totiž žádné přestupkové řízení nebylo - kázeňsky vše řešil velitel...
Tak prej 100+ v obci, tak snad odevzda RP dobrovolne jako pred lety kolega Husak za 190.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

To video z utubu buď zmizelo nebo ho nemůžu najít. Každopádně jestli si ho pamatuju celé správně, tak vyvozovat z něj jakkékoliv důsledky je řádná blbost. Byl to záznam z onboardu, kde Mike přišel zpoza auta, koukl se zepředu do kamery, pak 2x! bouchly dveře, chvilku jezdili po městě a on do toho žvanil. Přičemž ten hlas zněl, jak kdyby byl dotočen až později. Ještě tam byl nějakej detail, že když si sedal, tak se auto naklonilo na druhou stranu, ale to už si přesně nepamatuji. Neznám procesní náležitosti, ale jestli si tento "důkaz" bude muset GIBS někde obhájit, tak to potěš koště :))
Jestli se ten fízl sám nepráskl, tak nevim, na čem ho chtějí udělat.
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Stepan píše:spletl jsem si Jiřího a Petra Kocourkovi, moje chyba
máte někdo objektivní zkušenosti s těma jejich firmačkama? Teda ne, že bych to potřeboval, ale po netu se píše tolik nepěkných věcí. Jasně, že nespojený klient křičí víc než spokojený, ale stejně by mě to zajímalo. Zatím to totiž vypadá, že bráškové Kocourkovi obchodují s deštěm.
Na tom videu to vypadá na http://strategie.e15.cz/lide/prestupy/p ... -60-411462 že?

Edit: Aha, dívám se na záznam TV Barrandov a tam to dokonce ten moravský reportér říká ... "...na což Mikeův kumpán a advokát okamžitě reaguje... Dobrý večer, tady je Petr Kocourek" :))
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak jsem to video nakonec našel:

no jestli se kluci nepřiznali, tak sem zvědavej, co jim dokážou =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak tady mluví o tom, že "zastupujeme" a pana Kocourka nazývá advokátem =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Trapná komedie to je, a mohli přitom udělat pěknou show o tom, jak se které situace řeší, mnoho řidičů nemá ani tušení, ale zabili to celé tím, jak to pojali jako "one man show" respektive "EGO show" a tím úplně zabili ten potenciál, co měli. Viděl jsem 3minuty jednoho videa a jak tam zanělo "uhni špíno" tak jsem to vypnul. Čekám, kdy se objeví fotky kocourka a toho jerevana někde z hospody a bude vymalováno.

Jak se tu někdo ptal na zkušenosti s "firmama na rušení přestupků" tak je to asi takto.
Oni umí jen to, co si sám dokážeš zjistit i jinde zadarmo, ale bude Tě to stát čas a námahu.
Jedná se o napadání důkazů a jejich zpochybnění, běžný postup, hra o čas, která v minulosti fungovala, je nyní po rozšíření lhůty již mnohem méně účinná, mnohdy nepoužitelná, a pak se jedná o kličky, které každý zná.
Celé to funguje na modelu, že tvrzení policisty a tvrzení řidiče má stejnou váhu.
Že na místě se nebavíš a řešíš vše ve správním s měkkým úředníkem.
Pokud není záznam o telefonování, musíš se sám přiznat, jinak je to neprůkazné.
Tak funguje skoro vše.
Proto oni jenom měří a vybírají pokuty za parkování...
Pak je pár kliček okolo alkoholu, nebo ohledně platnosti měření atd.
Vesměs, pokud nemáš čas ani nervy, může Ti taková firma pomoci, zejména, pokud máš už nějaké body.
Známé je i to, že než se Ti připíší body které by Ti naplnily konto, tak stihneš udělat odpočet přes firmy k tomu určené a tím pádem se vyhneš zákazu činnosti.
Pokud si přečteš paragrafy, co se týkají tvého případu, tak máš možnost se úspěšně hájit i sám, zas takový problém to není.
Vše zpochybnit nelze, když nemáš dobré karty, potom se čeká jen na procesní chyby a to je asi tak pro představu dostačující.
Není nic horšího, než na místě zaplatit 200kč, pokud si nejsi 100% jistý, že víš, co děláš. (Provozovatel může na rozdíl od řidiče, co platil stovky, platit tisíce za stejný přestupek, a celé se to dozvíš až posléze)
Nakonec to můžeš zkusit u NSS, to je snad poslední instituce v tomto státě, která ještě často funguje tak, jak by měla, a né tak, jak chce systém, ač to je zřejmé-stejně nikdy nevíš, jak se kdo vyspí...
Materiální aspekt se mnohokráte uplatnil a mnohokráte nikoliv.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

na druhou stranu me ta jeho videa bavi.
Je to smejd ale jde videt ze ti kluci barevni nedodrzujou ani zakladni veci ktere dle zakona maji delat
Citroen C4 GP
Odpovědět