starosta Hlinska píše:Radary mají sloužit k prevenci. Mají být zaměřené především na cizí řidiče, kteří si z Hlinska dělají závodní dráhu.
…
Hlinecká radnice si od nových radarů slibuje, že díky nim vybere do městské kasy až několik milionů korun ročně.
Já blbec jezdím do Mostu, ale Hlinsko je závodní dráha..... Samozřejmě prevence, které přinese do městské kasy milion korun je krásná "prevence".
Jejda...kdo nám uvízl v síti: https://www.novinky.cz/krimi/409873-pol ... autem.html
BTW: policisté již nejsou řešeni kázeňsky? Za mých mladých let totiž žádné přestupkové řízení nebylo - kázeňsky vše řešil velitel...
No, to je právě to divné, protože policista je povinen prokazovat se služebním průkazem, jelikož nepodléhá správnímu, nýbrž kázeňskému řízení. Genmjr. Tuhý ovšem nemá přímého nadřízeného, takže o jeho kázeňském trestu by měl rozhodnout nevyChovanec a nikoliv správní orgán.
@řB: Ve zprávách na Barandově se ukázalo, že ten "advokát", kterýmu Mike pořád volá, je pravděpodobně Kocourek Z čehož mi vyplývá, že ta firma, o které Mike pořád žvaní bude spojená s "nechipokutu" nebo "motoristickávzájemná" nebo jak si říkají tenhle tejden. A jestli tam pracuje takovýhle hovado, tak to potěš koště
Upřímně, já jsem původně myslel, když jsem na ten jeho kanál narazil a neviděl ani jedno video, že je nějaký francouzský kuchař a "MikeJePan" je znamená ve zkratce "Mike, co rád frituje". Mno a on se z toho nakonec vyklubal nějaký rodák z Jerevanu, Tbilisi či odkud.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ