Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Se snažil otočit, nebo co tam nacvičoval?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vyjížděl z toho areálu těch stavebnin a měl namířeno dolů, ale už napoprvé to z mého laického pohledu špatně zlomil návěs a tahačem se dostal k tomu plotu a pak už se tam snažil vyjet na tu trávu, tak tam hrabal, nadával, jezdil dopředu, dozadu a okolo něj mu radili chlapíci z těch stavebnin až se mu to nakonec povedlo, na památku tam nechal levou zadní zástěrku z tahače. Z kopce z těch serpentin tam zas pro změnu úplně zastavil a rozmejšlel se jestli to vůbec sjede..
Na jednu stranu asi obdiv k tomu, že se před určitou řidičskou situací (pro Pražáka to může být 2cm sněhu, pro kamioňáka serpentiny) zastavil a popřemejšlel, jestli na to vůbec má. Na druhou stranu, co by dělal, kdyby naznal, že nedá? To couvnul?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No a nekde na to jdou tak, ze ten manipulacni prostor zmensi zamerne.
https://www.facebook.com/10001106236777 ... 386199135/
https://www.facebook.com/10001106236777 ... 386199135/
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Další kamjoňák - umělec...
Co mě ale překvapilo víc než stupidita kamjonisty byly ty dvě vrstvy konťošů na vlku - ty woe, to je snad 6 metrů na výšku (i s wagonem) - v Emerice nemají předepsané něco jako "drážní profil"?
Co mě ale překvapilo víc než stupidita kamjonisty byly ty dvě vrstvy konťošů na vlku - ty woe, to je snad 6 metrů na výšku (i s wagonem) - v Emerice nemají předepsané něco jako "drážní profil"?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mají, ale trochu jiných rozměrů než v Evropě, i rozchod je myslím širšípavproch píše:Další kamjoňák - umělec...
Přesně tak v Jú es of Ej jezděl mnohem větší vlaky na mnohem větším rozchodu a narozdíl od nás jim tam ty železnice celkem fungujou.retron píše:mají, ale trochu jiných rozměrů než v Evropě, i rozchod je myslím širšípavproch píše:Další kamjoňák - umělec...
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Řidiči, co to nemají v ruce
No pěkně, si ty pedály poplet v blbou chvíli.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3