Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
...no, když to je jako teď každý den na D5 od Rudné na Prahu, tak těžko - kamiony, co stojí vedle sebe, to slušně šprajcnou.
Dneska zrovna jela sanita a prostě měla smolíka - mezi dvěma kamiony neprojela a ony neměly kam uhnout.
Dneska zrovna jela sanita a prostě měla smolíka - mezi dvěma kamiony neprojela a ony neměly kam uhnout.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A co přesně dělali 2 kamiony vedle sebe? Snad tam nestáli jak čuráci?!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale jistě, že ano! Několik takových tam bývá...přece se nenechají “předjíždět” osobáky!?
...i když kolona je kvůli napojení na D0 a levým se jede na Zličín, kde žádné kolony nejsou. Ale to myslitelům v kamionech nevysvětlíš.
...i když kolona je kvůli napojení na D0 a levým se jede na Zličín, kde žádné kolony nejsou. Ale to myslitelům v kamionech nevysvětlíš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jsem na tohle alergický.
Možná že i akceptuji, že někdo má zbytkáč ale zapomene na to a stane se mu to poprvé a omylem s nějakou nízkou hladinou...
Ale tohle je fakticky obecné ohrožení když zablokuje ÚMYSLNĚ rychlou a dojde k ohrožení života či smrti pacienta.
Děje se to DENNĚ, a stále! Jakákoliv větší kolona na dálnici a zašperují to a přitom v předjížděcím nemají že zákona co stát a nikdy to nikdo neřeší ač jsem je na to několikrát upozorňoval osobně na místě. "Nemají na to akci"
Takto rychlá může přestat používat dálnice!
Týká se to i zablokovaných sypačů atd...
Má smysl psát podněty přímo na kancelář policejního presidenta?
Možná že i akceptuji, že někdo má zbytkáč ale zapomene na to a stane se mu to poprvé a omylem s nějakou nízkou hladinou...
Ale tohle je fakticky obecné ohrožení když zablokuje ÚMYSLNĚ rychlou a dojde k ohrožení života či smrti pacienta.
Děje se to DENNĚ, a stále! Jakákoliv větší kolona na dálnici a zašperují to a přitom v předjížděcím nemají že zákona co stát a nikdy to nikdo neřeší ač jsem je na to několikrát upozorňoval osobně na místě. "Nemají na to akci"
Takto rychlá může přestat používat dálnice!
Týká se to i zablokovaných sypačů atd...
Má smysl psát podněty přímo na kancelář policejního presidenta?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ti to stříhnulStepan píše:A co přesně dělali 2 kamiony vedle sebe? Snad tam nestáli jak čuráci?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak D1 s patnácti auty v sobě. Zjevně vysoká rychlost..
Na objízdný trase totální masakr. WAZE mě táhlo skrz nějakej areál JZD, chvíli jsem jel doslova po poli. Ještěže mám powoz službový.
Máš vypnutý nezpevněný trasy? Případně je třeba nahlásit chybu
Ona tam asi nějaká silnice původně byla. Když byl fakt echtovní výmol, na jeho dně jsem viděl asfalt.
Ta nehodovost na D1 ma nejak vzestupnou tendenci.
Predevcirem 3 ks, vcera 7 ks, dnes 15 ks. Matematicky vyjadreno 2n+1.
Predevcirem 3 ks, vcera 7 ks, dnes 15 ks. Matematicky vyjadreno 2n+1.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/