Chci častější měření rychlosti
Moderátor: řidičBOB
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Chci častější měření rychlosti
Haha, Jolanda vypadá, že kromě pořádný polífky je schopna na posezení sežrat vola i s rohama.
A též se přidávám s přidávám s přáním, aby se pánko janiik dočkal své vytoužené co nejčastější kontroly rychlosti.
A též se přidávám s přidávám s přáním, aby se pánko janiik dočkal své vytoužené co nejčastější kontroly rychlosti.
Šak samozrejme, keď ma namerajú, tak to bude jedine moja chyba, určite sa nebudem radovať, tak si budem musieť trošku vstúpiť do svedomia. No už som dostal pokutu za rýchlosť, no neviním za to políciu. Ani netvrdím, že vždy všade sa mi darí dodržiavať pravidlá. Ale aspoň mám rešpekt keď za to dostanem pokutu. To isté, keď nedodrzím od vodiča odstup tak nech mi pokutu dajú, aspoň sa nabudúce zamyslím. Šak nik mi nekáže prekročiť rýchlosť, alebo sa na niekoho lepiť, alebo sa hrať s mobilom v aute. Som nevedel, že mnohí nedokážete prijať iný názor.Aj ja som taký bol a asi to bolo výchovou...
Ale nám se Tvůj názor líbí. Jen ať tě chytají víc a víc a bedlivě zaznamenají každou Tvoji chybu. Nic nesmí uniknout.
A Ty ať platíš a platíš. A po třech přestupcích, ať Tě pověsí. Piráte.
A Ty ať platíš a platíš. A po třech přestupcích, ať Tě pověsí. Piráte.
Ľúbiť sa ti môj názor môže, ale prijať ho nevieš. Odpovedal si si sám čím to je.
Nabídku nechat se ukamenovat návštěvníky tohoto fóra jsi zbaběle nevyužil, což je škoda. Ale varianta, že Tě státní moc po pár přestupcích zavře na doživotí, je pro nás též přijatelná.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono to lze vzít i za druhý konec - nech ty, co jezdí rychle, ať je policie chytí, ať koná svou práci. Proč tady všem vnucuješ svůj názor, o kterém se domníváš, že je jediný správný?! Sám říkáš, že pokutu za rychlost jsi už dostal, tak co? Sám se nechováš dle litery zákona a jdeš sem peskovat jiné? Jinak jsi zdravý a jíst tu chutná?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mas pocit, ze ja vnucujem nazor? Sak sa pozri ako sa na mna vrhli. Ja chcem len na to podebatovat a povedat si svoj nazor, ktory na ktory mam pravo. Mal som aj ja iny nazor a nevedel som prijat nazor inych ako som tu uz opisal a kedze mam pocit, ze aj niektorisu taki, tak som iba napisal cim to bolo asi u mna. Ved nevadi, ved si majte nazor ako mate, len mi nejde do hlav aky dovod, je ten, ze prekracujete rychlost, pripadne sa lepite na ine auta, alebo obehnete a hned pribrzdite cloveka tym, ze hned odbocite. Ak tak nerobite tak sa ospravedlnujem, ale podla toho co tu citam, sa tu ozyvaju ludia, ktori s tym problem maju.Ano dostal som raz pokutu, odvtedy si strazim rychlost a ak budem chciet zase "zafrajerit" tak nech ma chytia. Opakujem, ze to bude moja chyba a nie chyba policie.
- Lachende Bestien
- Letec
Rozhodl jsem se změnit názor a souhlasím s Janíkem, jsem pro přijetí minimálně jedné hlídky dopravní policie o 2 chlapech, kteří budou měřit čistě jen Janíka, kdykoliv a kamkoliv pojede. J je bude vždy cca hodinu předem informovat, kdy, kam a na jak dlouho vyrazí. V případě, že některý den Janík nikam nepojede, vydají se hlídkovat normálně do "terénu".
Samozřejmě veškeré finanční náklady půjdou za Janíkem - mzdy, auto+PHM+servis, nájem kanclu a energie, uniformy a vybavení atd. Snad má minimálně 5k € měsíčně čistého nebo je multimilionář, aby si to mohl dovolit.
2. Proč byste měl "umět" přijmout názor druhých?
3. Pletete si názory druhých s důvody jejich konání.
4. Můžete vložit citace z příspěvků uživatelů fóra, ze kterých vyplývá, že "mají problém" s vámi zmiňovanými vzorci chování na silnicích?
5. Přeju úspěšné hypnotizování tachometru a ať při něm stíháte za jízdy i vnímat a správně vyhodnocovat provoz kolem vás.
Samozřejmě veškeré finanční náklady půjdou za Janíkem - mzdy, auto+PHM+servis, nájem kanclu a energie, uniformy a vybavení atd. Snad má minimálně 5k € měsíčně čistého nebo je multimilionář, aby si to mohl dovolit.
1. Sebelítost nikomu nesluší.janiik píše:mas pocit, ze ja vnucujem nazor? Sak sa pozri ako sa na mna vrhli. Ja chcem len na to podebatovat a povedat si svoj nazor, ktory na ktory mam pravo. Mal som aj ja iny nazor a nevedel som prijat nazor inych ako som tu uz opisal a kedze mam pocit, ze aj niektorisu taki, tak som iba napisal cim to bolo asi u mna. Ved nevadi, ved si majte nazor ako mate, len mi nejde do hlav aky dovod, je ten, ze prekracujete rychlost, pripadne sa lepite na ine auta, alebo obehnete a hned pribrzdite cloveka tym, ze hned odbocite. Ak tak nerobite tak sa ospravedlnujem, ale podla toho co tu citam, sa tu ozyvaju ludia, ktori s tym problem maju.Ano dostal som raz pokutu, odvtedy si strazim rychlost a ak budem chciet zase "zafrajerit" tak nech ma chytia. Opakujem, ze to bude moja chyba a nie chyba policie.
2. Proč byste měl "umět" přijmout názor druhých?
3. Pletete si názory druhých s důvody jejich konání.
4. Můžete vložit citace z příspěvků uživatelů fóra, ze kterých vyplývá, že "mají problém" s vámi zmiňovanými vzorci chování na silnicích?
5. Přeju úspěšné hypnotizování tachometru a ať při něm stíháte za jízdy i vnímat a správně vyhodnocovat provoz kolem vás.
Milý pane na vašich 5 otázok myslím si, že nemám problém m odpovedať a obhájiť si ich, ibaže rád by som sa posunul aj ďalej, lebo mám pocit, že sa to tu krúti ako na kruháči. Aj ja som sa na niečo pýtal a vôbec ste neodpovedali
- Lachende Bestien
- Letec
Důkaz místo slibů.janiik píše:....na vašich 5 otázok myslím si, že nemám problém m odpovedať a obhájiť si ich,...
Ale samozřejmě vás nebudu nutit, na mých "5 otázek"(zde 2, jen pro pořádek) už tady nebyli schopni odpovědět jiní šíbři...