MPLB

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
aikoN
Letec

Re: MPLB

Příspěvek od aikoN »

goes píše:
Pickuper píše:
goes píše:a proc by slusny obcan nemel byt spokojeny s tim, ze byt silne kontroverne, ale ucinne nekdo udrzuje poradek?
myslím, že po první konfrontaci s MPLB bys mluvil jinak ;) , ale to ty nebudeš neboť je nezbytně nutné aby ses tu postavil na stranu Řehořových vymaštěnců :)
pokud nekdo nerespektuje organa a zakony, pak je to jeho problem. ano, mluvil bych jinak, ale dobre mi tak

Vyžaduje-li někdo dodržování zákona, měl by v prvé řadě být on tím, kdo jej dodržuje ;-)
Naposledy upravil(a) aikoN dne úte 22 bře 18:28, celkem upraveno 1 x.
Rychlost zabíjí!
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak pravda je, že pokud to člověk nehrotí i oni jsou celkem v klidu...........na druhou stranu, pokud např. v hotelu v LB personál úpěnlivě prosí hosty, aby auta v žádným případě nenechávali nikde jinde než na hotelovým parkovišti, je tam něco špatně... :-?
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

tak budeme flamovat

Takže člověk má být za porušení zákona potrestán, uniformovaný člověk ne? Takže uniformovaný člověk může beztrestně okrást zloděje (rozuměj přisvojit si lup i majetek zloděje)?
A může uniformovaný člověk i beztestně zabít zloděje mobilu?
Proč je porušení zákona o provozu na pozemních komunikacích podle tebe výrazně méně nebezpečné, než porušení zákona o obecní policii?

Jo a bavíme se tady o MP ne o PČR... Oni právě MP porušují zákon celkem soustavně...
Back to basics.
Příčina -> následek
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

mmira píše:to koukam jsou kovboji. jednou hosi narazi na nejakeho ceskeho Ramba a bude z toho hodne, ale hodne krve.
Už se stalo.
Ten případ jak jsem tu dával (5.5.2008 pronásledování zloděje aut).
"Rambo" nemohl jet dál a proto zastavil. Vylezl z auta. Obecní kretén vytáhl kvér a máchal milé gorile kvérem před xichtem. Gorila se ale nezalekla a s holýma rukuma šla proti kreténovi, který se lekl a z reakce zloděje byl posraný až za ušima...
Zloději utekli a kretén s Glockem v ruce jen smutně koukal...
ExFun píše:A oni MPci předvedou snad Ramba na svou služebnu?
Tihle kreténi to dělají docela často.
Dokonce mají tolik drzosti, že jsou schopni podezřelého zadržet mimo oblast své působnosti a pak si ho dotáhnout k sobě na služebnu :ymsick:
pepek píše:
goes píše:
Stejně jako na AR zabije diskuzi dementní "osobne" alias Zdenda, tak (nejenom) tohle forum a web zabiješ svojí demencí ty, kozí brado. A věř, že to je názor dosti lidí, kteří jen kvůli tvojí přítomnosti bojkotují tento nový web.
+1
Byl bych moc rád, pokud by si to uvědomil i PJ
2.9T RWD
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ExFun píše:tak budeme flamovat

Takže člověk má být za porušení zákona potrestán, uniformovaný člověk ne? Takže uniformovaný člověk může beztrestně okrást zloděje (rozuměj přisvojit si lup i majetek zloděje)?
A může uniformovaný člověk i beztestně zabít zloděje mobilu?
Proč je porušení zákona o provozu na pozemních komunikacích podle tebe výrazně méně nebezpečné, než porušení zákona o obecní policii?

Jo a bavíme se tady o MP ne o PČR... Oni právě MP porušují zákon celkem soustavně...
je pozoruhodne sledovat tve vylevy, kdy kdokoli kdo nesouhlasi s tvym nazorem je oznacen za toho, co vyvolava flame. To same se da ovsem napsat i o tobe.

Jednoduse receno, policie musi a ma vetsi pravomoce, nez bezny obcan. Za splneni urcitych okolnosti apod. muze prekrocit to, co je jinym lidem zapovezeno a tak to je spravne. Neni jediny duvod, aby se neresilo spachani trestneho cinu, nebo obezovani, ohrozovani apod. jinych lidi jen proto, ze je tu dementni zakon, ktery to jakoze neumozni. Nechapu ten komplex z policie at statni, nebo mestske a z toho, ze si dovolili resit nekoho, kdo se chova vuci zbytku lidi jako dobytek. Uz vidim, jak budes cely nadseny, kdyz by kvuli nejake procesni prkotine pustili nejakeho grazla, ktery by ti vobtahl krehulinku. Jak budes obhajovat postup, ze ho pustili, ze je to tak spravne, protoze policie porusila nejaky paragrafek, ktery ted tak hajis.
Cele je to postavene na hlavu od zakladu a je mi jasne, ze pri tve poze - vzdy proti mne, to ani jinak brat nemuzes. Takze stejne jako ti to rikam osobne, tak to budu psat i zde - mi nevadi, pokud MP pri reseni debilu za volantem porusi zakon. Je mi to burt a nevadi mi to. Pokud i diky poruseni zakona dosahnou toho, ze takovy dement zmizi ze silnice, bude to jen dobre. Rikej si tomu vysinuti, flame, OT nebo cokoli jineho, je mi to jedno.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

tema vycisteno od OT, ten presunut do ringu.

nazor, ze policie, jakakoliv, muze prekrocit zakon, je zcela zcestny a hlavni zavani totalitou. je uplne jedno, kdo si o tom co mysli, ale stat a jeho organi mohou jen a pouze to, co jim zakon povoluje. obcan naopak muze vse, co mu zakon nezakazuje. je smula predevsim vsech ceskych ovcanu, ze neznaji sva prava a soucasne ani povinnosti. jeste vice tristni je to, ze je neznaji ani organi a lidem to vubec nevadi, policajt je policajt a ma vzdy pravdu. neexistuje. policajt je proste jen nastroj systemu, nic vic, nic mene. a pokud chceme, aby system slouzil nam, ne naopak, musi v prvni rade on a jeho soucasti dodrzovat pravidla, ktera zavadi.

jinak goesi, tohle je mysleni na urovni clena pomocne straze VB. mozna by ses k te MP mel prihlasit, jiste by te s takovymi nazory privitali. a konecne bys ziskal to spolecenske uznani a dulezitost, po kterem tak prahnes.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

a uz to zacina, misto primych vularit zabalene narazky. No samo, ty si to platis, ty muzes. Jinak je mi uplne jedno co si o tom myslis, jakykoli nastroj, ktery odstrani ze zivota lidi debily je dobry nastroj. Vubec mi nevadi, pokud by policie zlodeje domlatila jako kona, jen dobre a spravny pristup.
je mozne, ze se ti moje nazory nebudou libit, mi se taky nelibi nazory vsech lidi na svete. Obzvlaste tech, ktere stavi prava zlodeju, nasilniku apod. nad jakysi car papiru.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

myslim, ze s temito nazory nepatris do skupiny, pro ktere je toto forum zamysleno. cituji
Fórum na Autoforum.cz je místem pro diskusi slušných, inteligentních a svobodných lidí
svobodni lide totiz vytvareji svobodnou spolecnost, jez je postavena na presumpci neviny. a dokud soud nerozhodne jinak, je kazdy nevinnen. muzes zacit diskutovat nad kvalitou ceskych soudu, ale to uz bude jina kapitola.

jinak nevim, proc se rozcilujes kvuli konstatovani faktu, ktery je zrejmy kazdemu rozumne uvazujicicmu jedinci. motivace mi neni jasna, ale veskera tva aktivitana forech je jen a pouze snaha o sebezviditelneni se, tedy snaha o dosazeni uznani. nebo se snad mylim? je snad za tvou snahou se ke vsemu vyjadrovat mesiastvi? nebo je to jen prosta grafomanie. vicekrat jsi me osocil z toho, ze trpim nejakym komplexem. budiz, mozna, nikdo nejsme bez chyby. pak nam ale prozrad, jakou uchylkou trpis sam.

a zaverem. tva neustala paranoia, ze to tu je jen o budovani fanklubu a sebeprezentaci, je proste smesna. ovsem pokud ti tato myslenka vadi, nikdo te nenuti, a ani nemuze, protoze tuto svobodu nam nastesti jeste nikdo nevzal, na toto forum chodit a prispivat. z tveho vymezovani se vuci vsemu a vsem cisi oportunismus. pokud chces smysluplne diskutovat o vecech, ke kterym opravdu mas co rici, jsi vitan, pokud to ale jinak neumis, neprispivej. radeji bychom na foru videli strucnejsi, ale vecnejsi diskuse nez vsudypritomne hadky a tlachani o cemkoli, co se kde resi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

goes píše:
Deli píše:ale smutný je, že jim to asi víceméně prochází a lidi (někteří) jsou ještě spokojení, stačí třeba číst FB :(
a proc by slusny obcan nemel byt spokojeny s tim, ze byt silne kontroverne, ale ucinne nekdo udrzuje poradek? mi je napr. uplne jedno jakymi prostredky mne MP a PCR ochrani a muj majetek. Klidne at jdou na dementy s motorovou pilou a nebude mi to vadit.
pokud to zachrání jediný život... slušný člověk se nemá čeho bát... #-o tak si nech dát čip do zadku :-* :D

ty pokusy o flame jsou moc laciný, už to neni co to bejvalo :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HondaMan píše:Dokonce mají tolik drzosti, že jsou schopni podezřelého zadržet mimo oblast své působnosti a pak si ho dotáhnout k sobě na služebnu :ymsick:
Když si to ti ovčané nechají líbit... :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět