S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
to je fpoho... já mám zas svoje úchylky, v mém přypadku spíš úchyly
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
bo churavé kuleno, seděl sem neska doma na prdeli a vydýchával ji vzduch ve společné místnosti a prudil ji rebelem.... a navíc mi to teda neska cukalo rukamanohama.... venku až asi do třetí odpoledne zuřilo jaro plným proudem..... neska by to bývalo šlo... ale jelikož nemám platné HAV, tak nic nebylo, no... doufám, že se ešče udělá zima, bo kuleno je po odborném opíchání už výrazně lepší....
Radej res HAV, dneska sem poprve prubnul kotnik na prknech. Snehu malo a picatej
Ale par dni velka sjezdovka na radhosti musela byt parada
Ale par dni velka sjezdovka na radhosti musela byt parada
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Fčera sem udělal zásadní krok k přivolání opravdu tuhých a dlouhým zim....
Předělal sem m4zlikovu pojistku "SEZONA", a to tak, že fčíl už budu moct vyjet prvního březence a možu jezdiť až do konce listopadece.... (dofčíl sem mohl až od 1.4 a do 31.10.)
Doufám, že prvního března sypne a vydrží to až do léta a taky že nejpozději na VŘSR lyžujeme
Předělal sem m4zlikovu pojistku "SEZONA", a to tak, že fčíl už budu moct vyjet prvního březence a možu jezdiť až do konce listopadece.... (dofčíl sem mohl až od 1.4 a do 31.10.)
Doufám, že prvního března sypne a vydrží to až do léta a taky že nejpozději na VŘSR lyžujeme
Mohls to předělat do 31.12. - a od 15.1.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak snad brzo taky v klubu. Z4 to nakonec nebude, protože sehnat minulý model v dobrém stavu je nadlidský výkon a současný model je v motorizacích, které by se mi líbily, dražší, než jsem byl ochoten utratit. Takže jsem přešel k důchodcovské konkurenci (ale budu tam mít manuál!:-D
Takže rozšíření už i na nynější březenec ňa stálo 211,- Kč... no nekup to... a můžu vyjet... nevyjedu, bo sních a příšří týden berle... chjo no...pavproch píše:Fčera sem udělal zásadní krok k přivolání opravdu tuhých a dlouhým zim....
@excel: vítej v klubu vyvolených (nebo vyhulených? )
SLK-čka jsou fajn, vždycky v tom vidím nějakou pěknou babu