![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Btw: na A-SK hranicích jej změřila POLIZEI (105 na 80) a dostal likvidačních 20€ pokutu. Co by na to řekl ten dement Ťok?
Moderátor: řidičBOB
Trochu OT: na tom skolstvi by mela SR maknout, posledni roky tam ta kvalita viditelne upada. Minuly tyden jsem instaloval zarizeni na uni v blave a prislo mi, ze nekteri by nemeli mit narok ani na prukazku do knihovny, natoz titul. Kolegu zas tento tyden rozsekali tim, kdyz prijede instalovat stanici na demi vodu, ze vubec chce pripojeni na normalni vodu, mysleli, ze ta voda se v tom bude vyrabet!vonkreuz píše:Vždyť to mají na předvolebních bilboardech "Chránime Slovensko". Tak musí plnit aspoň tyhle předvolební sliby než přidat do školství a zdravotnictví. Represe je snažší než přidat sestrám a učitelum, protože čím víc lidí v nemocnicích umře, tím menší musí vyplácet soc. dávky a duchodky a čím míň dá na školství, tím větší odevzdanci budou učit a tím víc tupcu, který uvěří politickým slibum, poleze ze škol. Btw. svokra po celožitovní práci jako zdrav. sestra má výměr star. duchodu 280€, kdyby neměla tři děcka, je to ještě míň.
kvalita lidi a technologii v prumyslu je podobna jako v cr, spis zalezi na materske firme a jejich standardech. Ale skolstvi na urovni VS je proti CR o parnik jinde. Spousta lidi jim zdrha uz studovat jinam o kvalitnich absolventech nemluve. Myslim ze na to postupem casu dojedou..řidičBOB píše:SK je celkově jinde...
smutný je, že mu to asi zase projdeřidičBOB píše:Ten Ťok je fakt idiot! On fakt věří tomu, že je to o represích?
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/mi ... te-se-jak/