Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tak pravdu má v tom, že ta jízda byla riskantní a pokud by se tam objevilo cokoli nečekaného, tak je průšvih.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jedou na VRZ, tak mi to nevadí. Kdo to nezažil zevnitř, pro toho je to těžké pochopit.
Ale jsou prakticky jenom dvě možnosti - pronásledovat nebo se na to vykašlat. Kdyby na to hodili sranec (a věř, že by se jim to líbilo víc), tak zase všichni pindaj, že nic nedělají.
BTW: ten tranzit kradených aut z D do PL je vcelku vážný problém...
Ale jsou prakticky jenom dvě možnosti - pronásledovat nebo se na to vykašlat. Kdyby na to hodili sranec (a věř, že by se jim to líbilo víc), tak zase všichni pindaj, že nic nedělají.
BTW: ten tranzit kradených aut z D do PL je vcelku vážný problém...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jim to nezávidim. Ovšem to, zda mají nebo nemají zapnuté VRZ je na valné části záběrů jedno. Než se kdokoli zmotá, tak je mrtvý. Ale to už je jiné téma á la zastavování, zastavování provozu na dálnici atd.
- Lachende Bestien
- Letec
Asi jsme si jako obvykle moc nerozuměli.
Já nikde netvrdím, že hodlám zakazovat fízlům nahánět svévolné znárodňovače soukromého majetku ve vysokých rychlostech v provozu. Když jim to popsaný papír nařizuje, nezbývá než v honbě za ukradeným majetkem ohrožovat životy "nezúčastněných" účastníků provozu. A ani netvrdím, že vystopovat a po důkladném pohonění i zadržet podobné znárodňovače je jednoduché nebo záviděníhodné.
Jen bych se podobnými videi veřejně moc nechlubil. Ale u většiny lidí jim to nejspíš udělá pozitivní PR.
Já nikde netvrdím, že hodlám zakazovat fízlům nahánět svévolné znárodňovače soukromého majetku ve vysokých rychlostech v provozu. Když jim to popsaný papír nařizuje, nezbývá než v honbě za ukradeným majetkem ohrožovat životy "nezúčastněných" účastníků provozu. A ani netvrdím, že vystopovat a po důkladném pohonění i zadržet podobné znárodňovače je jednoduché nebo záviděníhodné.
Jen bych se podobnými videi veřejně moc nechlubil. Ale u většiny lidí jim to nejspíš udělá pozitivní PR.
Aneb kterak filozofovat nad hovnem. Já bych se jimi naopak chlubil, i kdyby to mělo demotivovat i třeba jen jednoho zloděje...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Shr3k: přesně tak...to je cílem tohoto typu PR.
LB: asi sekoukáme každý na jiné video - já v tom publikovaném žádné ohrožení života neviděl
LB: asi sekoukáme každý na jiné video - já v tom publikovaném žádné ohrožení života neviděl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mne ty rychlosti prijdou primerene. Proc ale PCR dava k dispozici jenom zrychlene video chapu uz trochu min
Kdyz jsme u tech nahanecek.
Dnes rano si pri pronasledovani na D1 v useku OL-OVA zrusili jednoho Supa…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dobre jim tak. Nekdo vic info?ctrl_j píše:Kdyz jsme u tech nahanecek.
Mirek