Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
jak je v tom ramer, tak mi to udělá i radost je potkat. ty polcamy či jak se to jmenuje, to už potkávám nerad
Pravda vyděsí
Hmmmm, tak tomu sa říká z prdele klika... tenhle týden sme na dofči jejím leguánem ... od pondělka jezdím tady z těch hadích prdelí pod Kr. Sněžníkem denně na nákupy do civilizace - do Hanušovic, a jak sem až včera večer - omylem - zjistil - bez papírů od auta (drahá si je totiž nechala u sebe ve šrajtofli...) no a neska sem si je - poprvé - vzal a vyrazil na nákupy -mno a na vjezdu z džungle do Starého Města p.S. benga bengovala...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To mereni na Plzensky z videa nahore mi leze krkem. Jednou jsem u nich zastavil a zaparkoval jim pred cumak, vyskocili hned, ze si to mam dat jinam s cimz jsem je poslal nekam. Nasledovala diskuze proc se v tomto useku meri? Pry narizeni. Na dotaz proc nejdou merit o 200m vejs kde je zastavka a prechod? Tam by jsme nikoho nechytili, tam jezdej vsichni pomalu.
Takze takhle tam sedej zakukany v nastartovanym aute pul dne, palej benzin a buzerujou na 50tce kde prakticky nic nehrozi, je mi z tech darmozroutu zle!
Takze takhle tam sedej zakukany v nastartovanym aute pul dne, palej benzin a buzerujou na 50tce kde prakticky nic nehrozi, je mi z tech darmozroutu zle!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pravdu máš...i policista, který ráno dostane rozpis, kde a kdy měřit a jeho nadřízení ho jezdí (v civilu) i kontrolovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Za dnešních cca 500 km jsem potkal jediné auto s měřící technikou (pasivní) na D2:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak OD Rudná už vytáhla Supa do aktivní služby:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dnes kluci hlídkovali v Rudné...ale hezká kola na tom mají
...a v protisměru na PO B7 kombi...asi zabloudil, bo tady se moc neobjevuje:No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
minulý týden s leguánem (STiR) = nula , nic... neska sem vyjel s 3er z vrat fabryky a píp, píp, píp... naše čebrená oftáka s Ramerem "on"....
nesk mám ný dne... ráno sme byl ve městě - u skanzenu naše milá čebrená oftáka: na příjezdu (vyzařovali proti mně) dobrých 600m (pípo mi to na mostě, stáli u pokladen muzea), podruhé sme tu samou oftáku potkal na HBečvě s diskoškou a odchceným pyráthem a potem na Bílé (rozcestí Bílá/Černá) spot ček - jen doklady ani sem nedýchal... jj, je hezky tak maj letecký den...
Neska 550km po CZ, převážně mimo dálnice a I.tř, tj. kotěhůlkama a.... krom dvou stacionárů ani píp.... co píp, ani jedneho PaCha sem neviděl....