Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

VS* píše:Nepřemýšlel jsi nad HD+ hlavou místo STi-RM+? Rozdíl by byl jen v multě...která bude při vertikální montáži M hlavy stejně špatná
Popravdě - Mkovou hlavu jsem vzal jenom proto, že jsem do nového auta kupoval komplet vše nové a když už jsem do toho investoval řádově desítky tisíc korun (i když s velmi dobrou slevou přímo od RŠ, za kterou jsem mu vděčný) a chtěl jsem do NEJ na trhu. Jak namontovat, to jsem věděl velmi dobře a montéra jsem si zajistil, myslím, toho nejlepšího po Sekyrce. Kdo mne zná, ten ví, že moje auto má tu NEJ péči, aby vše fungovalo, jak má. V podstatě detekci MCD nepotřebuji, protože do SK jezdím sporadicky a po dálnicích, takže třeba v BA jsem schopen, se ten krátký čas, držet při zemi.
Že detekce nejsou úplně nej, já poznám, za x let praxe, velmi snadno. Nejsem schopen s jistotou říct, že za to může to nebo ono. Takže začnu vylučovací metodou a pro mne nejednodušší cestou.
Na Sekyrce se ke mě otočili zády a zvolili taktiku, že proti nim vedu kampaň. Nevedu. Mile rád bych zveřejňoval (a zveřejňoval) videa, kde bych měl detekce jako x2005. Bohužel, nic takového se nekoná a čekat ode mne v této situaci, že žádná videa, s ne úplně dobrou detekcí, zveřejňovat nebudu, není na místě. Pravdou je, že kdyby to montovala Sekyrka, tak taková videa světlo světa nespatří a bavíme se o nich mezi sebou - loajalita musí být něco za něco. Tím se vůbec netajím. Ale teď opravdu nevidím důvod, proč je nezveřejňovat. Samozřejmě, že pokud budu dělat úpravy, tak klidně napíšu jaké a s jakým výsledkem.
Pokud by i RŠ chtěl, tak si to může osobně překontrolovat a zveřejnit své poznatky - s tím fakt nemám problém a opravdu nemám co schovávat, ať si o tom myslí a píše kdo chce a co chce.
Osobně si myslím, že fakt, že náš osobní problém přerostr i do dodavatelsko-odběratelských vztahů, není dobré ani pro jednoho znás a já z toho nejsem rád, jelikož proti AR.net nic nemám - má dobré produkty (ať již řada Protector nebo Genevo) a excelentního montéra.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

O detekcích STi-RM+ něco vím a např ta včerejší detekce na odjezdu s pirátem je opravdu NEstandartní u tohoto produktu a něco je určitě špatně...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to já vím, že je něco špatně... A také vím, že na mém zařízení/autě nebylo a není nic nastaveno tak, aby byla detekce záměrně špatná - to vím naprosto jistě.
Teď tedy akorát najít, co je špatně. Moc možností není: špatné umístění nebo vadný produkt/hlava.
S AR technikou mám vcelku dost zkušeností, abych na to přišel ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dnes pouze 2x Superb v pasivu :-??
vlcsnap-2015-02-12-18h57m54s27.png
vlcsnap-2015-02-12-18h58m49s56.png
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

VS* píše:jdi do toho... ;-)
a třeba až se za tebou rozjedou a budeš ujíždět se nevybouráš, nebude na blízku další hlídka, nepoužijí pásy a nebudou střílet.......a třeba ujedeš.
Hodně lidí kecá o tom jak by ujelo ale stejně každý až na to příjde tak zastaví :-)
Já o ujetí nic nepsal, to kolega. Ujíždět totiž nepotřebuju. ^#(^
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Asi nějaký sraz passat-klubu :D

budik
Pan Řidič

Příspěvek od budik »

Trochu mě překvapilo, že dálniční supy berou už i tak malý ryby - v pátek mi roztlačili ženu na 151/146 kmh (po odečtu 3%). Aspoň že to bylo jen za 500...Prý za ní jeli celkem dlouho a vždycky jim přidala, aby nezdržovala. Černý sup SY na 23. km D1
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tmavě modrý... Bezpečných je 150 tacho
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 16 úno 15:19, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

S příchodem pěkného počasí jich je všude plno...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak to jsem měl dnes asi smůlu :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět