Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
fčera Ova-plzeň (po D1/R1/D5), neska zpět
cca 1100km = dvě kontroly rychlosti - fčera ten R36 před prahou a neska D1 konec "letiště" Měřín sěm Brno - Sup s Ramerem ...
cca 1100km = dvě kontroly rychlosti - fčera ten R36 před prahou a neska D1 konec "letiště" Měřín sěm Brno - Sup s Ramerem ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ve Slaném hezky zamaskovanej Passat
...a jen, co jsem se chtěl otočit, už vyrazili za hustokrutým pirátem v luxusní dodáffce
(pro Snaila: za těch pár minut jsem ještě stačil sundat nárazník a hlavu obalit další vrstvou černé pásky (=alobal), aby byla u zařízení, které stálo cca 40 000,-, co možná nejhorší detekce, protože přece proto jsem si ho koupil)
...a jen, co jsem se chtěl otočit, už vyrazili za hustokrutým pirátem v luxusní dodáffce
(pro Snaila: za těch pár minut jsem ještě stačil sundat nárazník a hlavu obalit další vrstvou černé pásky (=alobal), aby byla u zařízení, které stálo cca 40 000,-, co možná nejhorší detekce, protože přece proto jsem si ho koupil)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Měření u Měřína. Sup s ramerem v protisměru.
já zřejmě toho samýho viděl (slyšel - P950) jak lovil staticky na brněnském konci "měřínského" letiště - neska odpoledne, cca 15:00
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oba známe možnosti nastavení Protectora...řidičBOB píše:pro Snaila: za těch pár minut jsem ještě stačil sundat nárazník a hlavu obalit další vrstvou černé pásky (=alobal), aby byla u zařízení, které stálo cca 40 000,-, co možná nejhorší detekce, protože přece proto jsem si ho koupil
ale to je jedno, hlavně že jsi spokojený, o nic jiného nejde, já t.č. vozím v autě trojkombinaci (přidal jsem novou V1 s BT modulem) a jsem též spokojený
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemám zapotřebí falšovat detekce. Kdybych chtěl AR.net nějak poškodit, tak detekce je asi to poslední, v rámci mých informací. To myslím uznáš sám...
Mysli si o tom co chceš... Nemám sebemenší problém naložit jakoukoliv osobu znalou a investovat klidně i den na hledání rameru. Nemám problém ani se shozením nárazníku a prověření montáže, nafocení a zveřejnění zjištěných skutečností. Já opravdu nemám co skrývat, protože své svědomí mám v tomto ohledu čisté - nakonec, zaplatil jsem za to nemalé peníze a každý, kdo nemá v hlavě temno a zná mne, tak ví, že to bylo kvůli mému stylu jízdy a ne proto, abych něco dokazoval RŠ. To fakt ne.
Btw: detekcím jsem nikdy "nepomáhal" a to ani v případě Stingeru.
Mysli si o tom co chceš... Nemám sebemenší problém naložit jakoukoliv osobu znalou a investovat klidně i den na hledání rameru. Nemám problém ani se shozením nárazníku a prověření montáže, nafocení a zveřejnění zjištěných skutečností. Já opravdu nemám co skrývat, protože své svědomí mám v tomto ohledu čisté - nakonec, zaplatil jsem za to nemalé peníze a každý, kdo nemá v hlavě temno a zná mne, tak ví, že to bylo kvůli mému stylu jízdy a ne proto, abych něco dokazoval RŠ. To fakt ne.
Btw: detekcím jsem nikdy "nepomáhal" a to ani v případě Stingeru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nepřemýšlel jsi nad HD+ hlavou místo STi-RM+? Rozdíl by byl jen v multě...která bude při vertikální montáži M hlavy stejně špatná
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pokud by bylo výše uvedené pravda, přemontoval bych hlavu jinam - už to některým pomohlo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vše uvedé pravda a je, můžeš si to klidně překontrolovat...fakt no problem!
V první řadě zkusím přehodit Mlovou hlavu za klasickou - stejné místo, ale jiná hlava.
V první řadě zkusím přehodit Mlovou hlavu za klasickou - stejné místo, ale jiná hlava.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time