Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Toho je tam skoro škoda, mezi blbečkama..
http://zpravy.idnes.cz/kubera-bavil-kon ... domaci_kop
Kubera
Kubera
Co nám zbývá? Nedovolit aby imigrační vlnu řídil Dienstbier
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
"městská pokladna naplněná až po okraj"...."že by si na sebe úřednící nevydělali?"...."na pokutách se vybralo 40mio korun"
Super...a kde je v té reportáži něco o bezpečnosti silničního provozu?? Na to asi každej mrdá, hlavně, když je pokladna naplněná až po okraj!
Komentář toho pacienta jsem, v rámci zachování rovnováhy duševního zdraví, vynechal.
Super...a kde je v té reportáži něco o bezpečnosti silničního provozu?? Na to asi každej mrdá, hlavně, když je pokladna naplněná až po okraj!
Komentář toho pacienta jsem, v rámci zachování rovnováhy duševního zdraví, vynechal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dve strany zpet jsem to daval a bez komentare
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Kdo ví, odpoví, pls. Mám kamaráda, jenž byl 2x po sobě v jednom roce změřen za překročení rychlosti (nedal na mou radu a ani to Genovo si nekoupil). Když se mu to stalo po druhý, tak mi volal (když ho zastavlila hlídka policie), jestli bych mu neporadil, tak jsem mu poradil ať radši ani nedává do ruky policii ŘP a řekne, že ho zapomněl a ať to řeší ve správním řízení. Takže situace je následující: tak jako tak, bude mít 4 trestné body a bude mít zákaz řízení motorových vozidel v ČR. Toto mu příliš nevadí, protože od března nastupuje do Německa, kde bude min. do června příštího roku. Když pojede do Čech, tak může řídit jeho žena. Teď mi jde o to, že si potřebuje zachovat ŘP, aby mohl legálně jezdit v Německu. Nebo ho prostě musí tady odevdat a nesmí jezdit nikde jinde na světě? Thx.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Policie na silnici ŘP neodebírá, resp. ne za tento přestupek.
ŘP by odevzdat měl, ale za neodevzdání nehrozí žádná sankce. Jenom ať pak nepočítá, že mu ho po polovině doby vrátí.
Bude mít vyslovený zákaz řízení motorových vozidel v ČR. Takže krom ČR jezdit může.
Pro klid duše bych si vystavil mezinárodní ŘP.
ŘP by odevzdat měl, ale za neodevzdání nehrozí žádná sankce. Jenom ať pak nepočítá, že mu ho po polovině doby vrátí.
Bude mít vyslovený zákaz řízení motorových vozidel v ČR. Takže krom ČR jezdit může.
Pro klid duše bych si vystavil mezinárodní ŘP.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky moc! máte nepochybně výtečné znalosti v tomto odvětví. Kamarádovi to sdělím ať si zažádá o mezinárodní ŘP a s klidem duše odevzdá (až bude vyzván) český ŘP. Já bláhově žiju v domění, že policie ČR může za nějaké závažné přestupky nebo už spíše tresné činy např. jízda pod vlivem alkoholu nebo omamných látek atd. odebírat ŘP na místě. Tak ještě jednou díky.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
PČR má taxativně vyjmenováno, za co může odebrat ŘP na místě. Překročení rychlosti tam není.
Mezinárodní ŘP je potřeba vyřídit ještě v době, kdy má národní, protože ten je podmínkou pro vydání. Existují dva typy - podle Ženevské a podle Vídeňské konvence. Pro nás je výhodnější tuším Ženeva. Ať řekne, že jede do Vietnamu. Platnost má 3 roky.
Mezinárodní ŘP je potřeba vyřídit ještě v době, kdy má národní, protože ten je podmínkou pro vydání. Existují dva typy - podle Ženevské a podle Vídeňské konvence. Pro nás je výhodnější tuším Ženeva. Ať řekne, že jede do Vietnamu. Platnost má 3 roky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to je důležitá připomínka. Tedy ŘP podle Ženevské konvence a Vietnam . Ještě jednou díky moc!