Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Já nevím, co se jim děje poslední dny...to je laser kam se podíváš Ramer aby hledal tejden
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
asi s novým rokem dostali na benzín, pže poslední týden jsou v Praze vážně nějací hyperaktivní a to vč. silničních kontrol (nový úkryt mezi vlnitým plechem na Strakonické u Best Drivu) i botičkářů, chybí už jen obligátní noční čtvrtek na magistrále případně na spojce
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tuhle jsem seděl v restauračním zařízení na P1 a je fakt, že i odtahovky lítaly o 106 a odtahovaly všechno, co šlo...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V 1930 stali u boční brány do Tesly, jel jsem na hokej, ale jak paní začala hlásit, tak jsem neodbocil a jel to dal zkontrolovat (červená okta klasika)pavproch píše:neska asi 300km po S-V moravě a valstně nic... enem na D1 u Bílovce píp "Ka" - zřejmě něco jelo v protisměru...
Pravda vyděsí
Neska sem na D1 zhruba na 60-tém km směr pha potkal po x-letech R36 s polcamem (černý nebo prostě tmavý, pražská značka, teda myslím, už byla skoro ťma) ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
šak píšu že si enem myslím, že to byla A značka, bo bylo už blbě vidět...
černý/tmavý sedan R36 se dvěma anténama a zatmaveným zadkem... a u spolujezdce svítil nějaký displej...
černý/tmavý sedan R36 se dvěma anténama a zatmaveným zadkem... a u spolujezdce svítil nějaký displej...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
s nepražskou značkou to možné je...ačkoliv někteří pisálci se snažili tvrdit, že zůstane jezdit pouze jedna R36, tak to není pravda a ani to nebylo, ze strany PČR, plánováno.
Třeba tahle furt jezdí a zatím i bude:
Třeba tahle furt jezdí a zatím i bude:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time