Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
šak píšu jen lehce nad limit (125 tacho) a navíc pevná sada... ale to víš, že mi lepilo.... spoléhám na to, že P950 umí "off" na jedno zmáčknutí čudlíku...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V tom bonzáckém státě bych radši platil pokutu, než mít zaplou ochranu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
divil byses, kolik ale tam (jak místních, tak frantíků) lítalo kilopadeplus, teda pokud to podmínky na cestě dovolovaly - skoro celou cestu skrz CH včera sněžilo
P950 umí jak deaktivaci tak je i nezjistitelný detektorem detektorů...a při dobré montáži je i nezjistitelný pohledem
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Jééé, tak to neni žádný hrdinství, to po odchylce tacha a radaru jedeš do limitu. Zrychlenej průlet na mě působil tak 200+, tam už jde o cenu auta nebo vězení. Na druhou stranu, když člověk odjede a do CH už se nikdy nevrátí, tak v cele ho kvůli tomu snad zadržovat nebudou a Interpolem nahánět snad taky ne.pavproch píše:šak píšu jen lehce nad limit (125 tacho) a navíc pevná sada... ale to víš, že mi lepilo.... spoléhám na to, že P950 umí "off" na jedno zmáčknutí čudlíku...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
kilodvacetpět protože počasí, jinak by bylo kilopade.... vím ale, že ani to není žádné hrdinství, sa přeci enem těch jejich PaChů tak nějak bojím
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
obec Žižice (Luníkov) - MP Slaný - PL3 z auta:
BTW: platil každý, kdo vjel do obce No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stání na zeleni, řekl bych......
Mám následující dotazy:
1. Můžete mi prosím vysvětlit, jak funguje detektor pasivních antiradarů? Jak ho zjistí na dálku? Neumím si to vysvětlit.
2. Chápu, že se dva pasivní antiradary navzájem na malou vzdálenost ruší, ale jak je zjistit na větší vzdálenost v rychle jedoucím autě pasivní antiradar?
3. Reaguje pasivní antiradar na laserovou rušičku v protijedoucím autě?
Díky
1. Můžete mi prosím vysvětlit, jak funguje detektor pasivních antiradarů? Jak ho zjistí na dálku? Neumím si to vysvětlit.
2. Chápu, že se dva pasivní antiradary navzájem na malou vzdálenost ruší, ale jak je zjistit na větší vzdálenost v rychle jedoucím autě pasivní antiradar?
3. Reaguje pasivní antiradar na laserovou rušičku v protijedoucím autě?
Díky
Naposledy upravil(a) Beny9700 dne pon 02 úno 20:48, celkem upraveno 1 x.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .