Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
To mi tak nějak připomnělo - oblíbenou taktikou R36 je tailování - na dálnici se někomu pověsí na prdel, typicky při předjíždění a nepřímo tak nutí ke zrychlování. Přiznám se, že pokud to někdo udělá a mám pocit, že mě to ohrožuje, tak prostě zrychlím a zařadím se, ať si blbeček jede. Ale pokud by mě potom zastavili a chtěli mě pokutovat - jak nejlépe se bránit, jestli to vůbec jde?
Argumentovat krajní nouzí mi přijde poněkud přehnané, ale důvod mého zrychlení by nebyl v tom, že bych toužil porušovat předpisy, ale proto, že mě zezadu ohrožoval nějaký ichtyl.
Argumentovat krajní nouzí mi přijde poněkud přehnané, ale důvod mého zrychlení by nebyl v tom, že bych toužil porušovat předpisy, ale proto, že mě zezadu ohrožoval nějaký ichtyl.
na mně tohle zkoušeli asi před 3 rokama s mondeem ST na R47 u olomouce.... vyprovokovat sem se nenechal (tempomat 132).... ale vydrželo jim to snad 10km než je to přestalo bavit a předjeli ňa (celou dobu sem si říkal, co je to wola, až když ňa předjeli, taxem si fšim čepic na hlavě....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na me to skouseli kdysi na D1 s modrou octou bylo to na konci omezeni na 60, za tim podrazeni na dva, plnej videl sjem je pak uz jen par sekundpavproch píše:na mně tohle zkoušeli asi před 3 rokama s mondeem ST na R47 u olomouce.... vyprovokovat sem se nenechal (tempomat 132).... ale vydrželo jim to snad 10km než je to přestalo bavit a předjeli ňa (celou dobu sem si říkal, co je to wola, až když ňa předjeli, taxem si fšim čepic na hlavě....)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavrpoch: ST220 nemá žádný radar, takže zkoušet mohou cokoliv, ale rychlost neprokáží...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Platí nejvyšší povolená rychlost a hotovo. Platil bysEL_XEL píše: Ale pokud by mě potom zastavili a chtěli mě pokutovat - jak nejlépe se bránit, jestli to vůbec jde?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ty jo, tak to jsem nevěděl. Ale stejně benga na motorkách potkávám zřídka, spíše projíždím kolem motorek, když jsou příslušníci tady kousek odemě na obědě.
2.016V 99kW