Osoba blizka konci??

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Osoba blizka konci??

Příspěvek od ultima ratio »

Správnímu orgánu to jistě přijde spravedlivé, mě to přijde v souladu se zákonem a tedy právně v pořádku, na nějakou spravedlnost já už dávno kašlu, je to jenom obtěžující zbytečnost, já rozhoduji vždy podle právních norem a ne podle toho co je nebo není dle jedné nebo druhé strany sporu spravedlivé.
B-)
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

správní orgán na spravedlnost mrdá, jde mu jen o vyinkasování peněz. V souladu se zákonem to být může, ale v prvé řadě je sračka ten zákon. Když ti zákon zakáže mrkat pravým okem, taky ti přijde v pořádku, že ti pravé oko uschne a upadne?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ten zákon je naprosto v pořádku, jak říká LZPS, každý má právo na vlastnictví majetku, ale vlastnictví majetku zároveň i zavazuje jeho majitele, aby nebyl použit k protiprávním účelům. Proto je nově upřesněna zákonem obecná odpovědnost majitele vozidla, kterým byl spáchán přestupek.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Správní orgán také zpravidla mrdá na právo...je to také tím, že třeba já byl minule u úředníka, který je vyučený elektrikář a dálkově si dodělal maturitu...takže asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

x_x
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ono to není o prestižnosti povolání nebo titulů nebo dosaženém vzdělání. Byl bys spokojen, kdyby tam o tobě rozhodoval MUDr. nebo JUDr.? Já bych bral asi raději toho elektrikáře. :D

Obrázek
Naposledy upravil(a) ultima ratio dne pát 15 čer 05:49, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já bych rád, aby člověk, který mi bude trhat zuby, měl stomatologické vzdělání; ten, co mi bude spravovat auto, byl vyučený automechanik a ten, co bude řešit můj přestupek ve správním řízení, měl k tomu odpovídající vzdělání - třeba nemusí být zrovna JUDr., PhD., ale stačilo by, kdyby na právech dodělal alespoň Bc.
A jelikož tam sedí vyučený elektrikář, tak to vždy shoří na nějakém tom pochybení ze strany úřadu... Ano - já jsem třeba rád, ale to asi není účelem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

To mě připomnělo ten vtip, jak říká inženýr po promoci kamarádovi: "Ty vole, já když vím, jakej já jsem inženýr, tak se vůbec bojím jít k doktorovi". :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

naštěstí ne všichni takto studovali... Chápu ale, že ve svém pracovním okolí máš takových kolem sebe drtivou většinu ;-) Takže bych to být Tebou ani nenazval vtipem, ale rovnou přiznal, že to máš z praxe.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak nam od dnes plati na Slovensku tento zmrdi zakon. Aka je mozna legalna ochrana pred vycuranostou statu?
Kludne aj SZ, ak to tu cita nejaky iniciativny cesky uradnicek, nech nevymisla hotfix na cesku verziu...
Diky moc.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět