S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Svět se většinou krystalizuje do dvou pohledů: v jednom se poměřují tabulky, v druhém se hledají emoce.
MG - radost až na kost.
Výhodu Lotus má, ale málokdo jí umí využít.M.Z. píše:Ono to je jen o řidiči, podle mě neměli koule jet rychleji. Na NS nepamatuju, že by nás mignul Lotus, naopak jsme jich několik předjížděli.
Ve skutečnosti výhoda nízkého Lotusu není v praxi taková, že by ostatním zmizel v prachu, spíš jde o to sepjetí s řidičem a jízdní zábavu.
A na druhou stranu platí, že dobrej pilot zalítá i na vratech od stodoly...
MG - radost až na kost.
před chvílí sem mezi VM a BpH na II/150 potkal miatku se střechou dole... nato, že venku bylo plus půl stupně, klobúk dole...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Třeba to měl zaseklé
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taxem neska definitivně dokončil zimní hrabání se v m4Zlikovi.... fčíl bude spát až do jara....
Tak dlouho sem to prokrastinoval, až ňa uštěpačné poznámky některých na BMWklubu vyprovokovaly k akci... neska em sundal celý přední nárazník, demontoval spodní černou mřížku pod RZ a nahradil ji stejnou, jen v gun-metal.... fčíl m4Zlik vypadá trochu jak AstonMartin (social verze pro méně majetné.... ).... slícování nárazníku zpět byla ale neskutečná drbačka, proto se mi do teho vůbec nechtělo.... ale je to tam.... uffff....
Tak dlouho sem to prokrastinoval, až ňa uštěpačné poznámky některých na BMWklubu vyprovokovaly k akci... neska em sundal celý přední nárazník, demontoval spodní černou mřížku pod RZ a nahradil ji stejnou, jen v gun-metal.... fčíl m4Zlik vypadá trochu jak AstonMartin (social verze pro méně majetné.... ).... slícování nárazníku zpět byla ale neskutečná drbačka, proto se mi do teho vůbec nechtělo.... ale je to tam.... uffff....
to chce dukaz
fotosy až na jaře, až m4Zlik vyleze ze zimní nory
hele, a nebylo to zazimovani zbytecne? ted se na chvili ochladi a pak uz prijde jaro. snih letos nebude
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nedělej mu to
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
já jsem taky neposlal pod plachtu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.