Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
pohrdání Bruselem je hrdelní zločin a ne ptákovina!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
myslim, ze jakekoliv upravy a zmeny na RZ podlehají zmíněnému flastru vc. chybejici RZ
poděkujte motorkářům
poděkujte motorkářům
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mám takový teoreticko-praktický dotaz:
Musí firma prásknout zaměstnance, pokud není provozovatelem vozidla, jelikož vozidlo měla z půjčovny? Pokud ano, stačí pokud zaměstnanec využije svého práva nevypovídat? Jedná se o změření radarem/laserem s obsluhou.
Musí firma prásknout zaměstnance, pokud není provozovatelem vozidla, jelikož vozidlo měla z půjčovny? Pokud ano, stačí pokud zaměstnanec využije svého práva nevypovídat? Jedná se o změření radarem/laserem s obsluhou.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://ekonomika.idnes.cz/novy-radar-rs ... oprava_fih
sem si zrovna minulej tyden rikal na co je před tim odpocivadlem v telefonu ta kamera... by me zajímalo co s tim PCR a RSD budou delat
sem si zrovna minulej tyden rikal na co je před tim odpocivadlem v telefonu ta kamera... by me zajímalo co s tim PCR a RSD budou delat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
mozna se pletu, ale firma by mela ridice udat, pokud se nejedna o osobu blizkou...tzn osobu blizkou statutárnímu organu. Řekl bych ze v tomto za posledních snad 7 let nedoslo ke zmeneAntiRadary.cz píše:Mám takový teoreticko-praktický dotaz:
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ale beru to jen podle svých znalosti a logiky, která se v nasem právním radu moc neprojevuje
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tady by mě zajímaly 2 věci - jestli je to schválený měřič a jestli provozovatel oprávněn měřit rychlost. Musí platit obě dvě podmínky a mám dojem, že zatím neplatí ani jedna. Zajímalo by mě, jaký názor by na takový postup měl UOOU.
Na to jsou 2 rozdílné právní názory:Bond007 píše:mozna se pletu, ale firma by mela ridice udat, pokud se nejedna o osobu blizkou...tzn osobu blizkou statutárnímu organu. Řekl bych ze v tomto za posledních snad 7 let nedoslo ke zmene
1. firma jako taková má jenom 1 blízkou osobu - 100% jednatele
2. firmu zastupuje jednatel, který má blízké osoby jako každý jiný občan
Nejjednodušším řešením se mi jeví "prásknutí" zaměstnance, který odmítne výpověď. Pokud bude celou záležitost řešit písemně nebo přes zastoupení, nehrozí identifikace přes foto.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- GeneHawkins
- Letec
Firma ho práskne, on řekne, že neřídil, a hotovo, dvacet.AntiRadary.cz píše:Mám takový teoreticko-praktický dotaz:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: ber tu zprávu jako výblitek pisálka, který pospojoval různé informace v jeden obrnesmysl.
BTW: v minulosti se již podobná technologie zobrazování RZ objevila v takových těch "radarech" ve vesnicíh. Dělala to jiná firma...a ELTODO se toho asi chytlo.
BTW: v minulosti se již podobná technologie zobrazování RZ objevila v takových těch "radarech" ve vesnicíh. Dělala to jiná firma...a ELTODO se toho asi chytlo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nutné jet 200+