Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
že to změří rychlost auta i na stovky metrů věřím (ta víra mě stála 15 EURi), ale otázka je - jakou to má optiku, na jakou vzdálenost to je schopno "přečíst" a zaznamenta RZ auta, aby to pak mohlo použít jako důkaz?
imho "přečíst: 8cm velká písmenka RZ na vzdálenost 1km už vyžaduje "dlouhé"sklo (určitě víc jak 300 mm ohnisko) + zoom jak prase + stabilizaci obrazu.....
a související otázka - jakou to más světelnost, čili jak to vidí za zhoršených světelných podmínek (pod mrakem, soumrak apod)?
imho "přečíst: 8cm velká písmenka RZ na vzdálenost 1km už vyžaduje "dlouhé"sklo (určitě víc jak 300 mm ohnisko) + zoom jak prase + stabilizaci obrazu.....
a související otázka - jakou to más světelnost, čili jak to vidí za zhoršených světelných podmínek (pod mrakem, soumrak apod)?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V tom je krása videorežimu...od změření na kilometr si tě nahrávají až přijedeš až k nim a RZ je pak krásně vidět... jedno takové 30s video z TC sem viděl
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vidí to dostatečně... Při horších světelných podmínkách akorát neměří (pokud nepoužívají video režim) na tak velkou vzdálenost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mně na té reportáži fascinuje, jak spojují to, že někdo tam jede 105 (což prostě kolikrát je pohodová rychlost) s tím, že tam nějaký tukan v odtahovce nakouřil do náklaďáku. Jak to spolu souvisí?
Ještě jedna věc - jaký přestupek je nedestruktivní znefunkčnění kamery fotící někde třeba úsekovku? (tím myslím, že na to třeba někdo nasadí papundeklovou krabici)
Dnes jsem jel po R4 smer Praha a v miste kde konci dalnice(silnice pro motorova vozidla) a zacina 90ka jsem si na najezdu vsiml stat Superba, dojizdel jsem s vyplym tempomatem, takze tam nejakych 110-120 bylo.. tak se chci zeptat, kdyby to byl policejni Sup, vydal by se za mnou hned? Stal skoro kolmo k silnici, mozna cumakem trochu proti memu pruhu..Dik
jsem včera dostal pokutu 50kč za parkování v zákazu (bloková očista) byl jsem ochoten zaplatit na místě
Pravda vyděsí
pirate, styd se
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
BOB: díky moc