Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Ono to při odvolání IMHO klesne, ale narozdíl od Laciny, kde mám pochyby o skutku jako takovám, tady je to zmrd, který cíleně ty lidi ze silnice vytlačil dost drsným způsobem. Spíš mám problém s tím, že by to měl být pokus vraždy, to IMHO prostě nebyl. Což teda nic nemění na mém názoru, že podobné hovado nemá na silnici co dělat.
15-20 se dává za vraždu ne? Tohle je dost přestřel, ale aspoň to zajistí, že i přes zákaz řízení se za volant na dlouhou dobu neposadí
Za vrazdu se dava casto vyrazne mene. Ve vysledku video z te nehody vypada vyrazne hur, nez jakej je vysledek.. Trochu pocuchanej tranzit, dve lehky zraneni a na jaguaru predpokladam nic... Jestli takto vypada pokus o vrazdu a ma za to byt 15,5 roku vezeni, si nejak neumim predstavit... Neni nad narok na nezavisly a spravedlivy procesoxik píše:15-20 se dává za vraždu ne? Tohle je dost přestřel, ale aspoň to zajistí, že i přes zákaz řízení se za volant na dlouhou dobu neposadí
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzhledem k tomu, že za smrt policistky zfetlým řidičem, dal soud 16.5 roku, tak za tohle 15.5 není zrovna málo. O spravedlnosti tady asi nemůže být řeč...a teď je otázkou, zda bylo 16.5 roku pro toho zmrda málo nebo 15.5 je hodně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Proč se někdo s Transitem nechá vytlačit jaguárem na betonovej pangejt?
Tady u toho clanku o ridicich co uhybali holubum az se sami nabourali, to vysvetluje jeden z prispevku:
Soudim ze tady to bude podobne, kdy se instinktivne snazil vyhnout autu ktere na ne najizdelo. To je proste reflex, ktery neni mozne zvratit v case ktery ma na rozhodnuti. Jsem presvedcen o tom, ze kdyby se cas posunul na 10 sekund a bylo mozne zvazit dusledky, ze by to nikdo z nich takto znovu neudelal i bez predchozi zkusenosti.Sedmikráska píše:Bavil jsem na toto téma se spolužákem, který je psycholog a živí se mimo jiné přezkušováním řidičů autobusů a ten mi řekl, že pokud je člověk normální a má alespoň minimální sociální inteligenci, tak se prostě snaží živého tvora nepřejet a je jedno jestli je to pes, holub, divoké prase nebo matka s kočárkem. Na mou námitku, že dopravní experti doporučují u lesní zvěře nevyhýbat se ani panicky nebrzdit, protože hrozí ztráta kontroly a konec někde mimo silnici s horšími následky než přímý střet mi řekl, že to je sice technicky vzato pravda, ale normální člověk se prostě střetu s živým tvorem snaží vyhnout za každou cenu a nemění na tom nic jeho zkušenosti nebo praxe, první myšlenka normálního člověka je nezabít, pouze psychopat přejede co mu přijde před auto a takový za volant nepatří, protože ten klidně přejede i tu mámu s kočárkem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW